TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

El birliğiyle gönderdiler kadını sürgüne, şimdi hepsi yağ çekiyor hoşgeldin Nagihan diye :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu akşam ki oyun değişik ve keyifliydi.
Sonundaki mekanizma gerçekten çok sinir bozucu. Ünlüler tebrik ederim, iyi gömdüler mantıyı.

Ogeday yok bayağıdır.

Sizin Nisa yine yarışmada konuşup, konseyde sus pus olmayı istiyor :A @MasacRE fragamana baktım. Gönüllüler almıştır bence oyunu.
Ayrıca dün zar zor Gizem'i yenmiş, Ayşe ise diğerleri suyu geç doldurdu diye geç gelip çabuk haletip oyunu almış, neden en iyilere onu değil de Nisa'yı çıkarmışlar :A bu kızın parlamasını istemiyorlar galiba. Kendisinin lakabı finallerin kadını idi geçen sene :A
Geçen senenin en iyi erkek yarışmacısına ise 28 oyunda 18 oyun galibiyeti vardı :A
Sen seviyorsun o halde sevmeyen birinden dinlemek kendisini neden sevmiyor diye :A Elif hızlı ama Nisa ile Sude ona yakın gidebiliyor. İlk oyun olduğu için de böyledir, daha hızlanır ama bir Nisa reisim olamaz elbet :A
2021'de ona olan sevgim = Nisa'ya olan sevgim :A
Bu sene sizin kızları şimdiden çatlatmaya başlattığı için gıcık kapmam geçmiş gibi :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Bu adam niye böyle :A

Aynen Acun amcası hemen onun için su oyunu koymuş 😁😁😁😁😁
Hahahaha size kalsa hiç su oyunu olmasın istiyorsunuz sadece sizin sevdiğin yarışmacıların iyi olduğu oyunlar olsun istiyorsunuz ama Ogekral için fark etmez her parkurda ezip geçiyor :A :A Murat Özarı gibi konuştum

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Sizin Nisa yine yarışmada konuşup, konseyde sus pus olmayı istiyor :A @MasacRE fragamana baktım. Gönüllüler almıştır bence oyunu.
Ayrıca dün zar zor Gizem'i yenmiş, Ayşe ise diğerleri suyu geç doldurdu diye geç gelip çabuk haletip oyunu almış, neden en iyilere onu değil de Nisa'yı çıkarmışlar :A bu kızın parlamasını istemiyorlar galiba. Kendisinin lakabı finallerin kadını idi geçen sene :A
Geçen senenin en iyi erkek yarışmacısına ise 28 oyunda 18 oyun galibiyeti vardı :A

2021'de ona olan sevgim = Nisa'ya olan sevgim :A
Bu sene sizin kızları şimdiden çatlatmaya başlattığı için gıcık kapmam geçmiş gibi :A
Sevmiyorum diyorsun ama sürekli Ayşe'yi övüyorsun bana nasıl iş bu :A

Dünkü oyunda Nisa'nın finale çıkması bence de hatalıydı. İyi değildi o oyunda Nisa. Ama genelde ezbere skor odaklı seçim yaptıkları için oluyor bunlar. Mesela Anıl yerine de Hikmet çıkmalıydı bence finale. Kaybettiği oyunda çok geride başladığı için kaybetti. Kazandığı oyunu da çok rahat kazandı. Ama Anıl oyun kaybetmediği için Anıl tercih edildi.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aslında Mantı ve arkasına patates kızartması yedikleri halde...

Atakanın çıkıp ben dayanamıyorum demesi hoş değil ki karşıda cezalı oyuncular dahi varken..

Sporcu olması ete düşkünlüğüne bahane olmaz.

Ceza almasını temenni ederim, Acun sunsaydı yapamazdı bu arada.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Sevmiyorum diyorsun ama sürekli Ayşe'yi övüyorsun bana nasıl iş bu :A

Dünkü oyunda Nisa'nın finale çıkması bence de hatalıydı. İyi değildi o oyunda Nisa. Ama genelde ezbere skor odaklı seçim yaptıkları için oluyor bunlar. Mesela Anıl yerine de Hikmet çıkmalıydı bence finale. Kaybettiği oyunda çok geride başladığı için kaybetti. Kazandığı oyunu da çok rahat kazandı. Ama Anıl oyun kaybetmediği için Anıl tercih edildi.
Sadece objektif takılıyorum. Geçen senenin yorum konusunda görürsün :A
Bu arada burada Atakan'ın yaptığını Barış yapsa demediklerini bırakmazdı hem TV'deki sözde yorumcular hem de Twitter'daki troller. Ama yapan Atakan olunca "sonunda biri şunu yaptı" deniliyor. :) Umarım ceza almıştır bu saçma davranışından.
Çünkü ona yakışıyor :A (Hocanın sadece kızına makyajı yakıştırması gibi :A ) @MasacRE

Sadece objektif takılıyorum. Geçen senenin yorum konusunda görürsün :A

Çünkü ona yakışıyor :A (Hocanın sadece kızına makyajı yakıştırması gibi :A ) @MasacRE
Yakışıyor yada yakışmıyor, herkese eşit olunmalı ama maalesef olunmuyor ve bundan bir ceza almalı, alacağını da hiç zannetmiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi