Tadımı erken almış olduYakışıyor yada yakışmıyor, herkese eşit olunmalı ama maalesef olunmuyor ve bundan bir ceza almalı, alacağını da hiç zannetmiyorum.
Şaka bir yanada yaptırım yapılacaktır. En az 1 ödülden yararlanmaz.
Tadımı erken almış olduYakışıyor yada yakışmıyor, herkese eşit olunmalı ama maalesef olunmuyor ve bundan bir ceza almalı, alacağını da hiç zannetmiyorum.
Bir de Barış sinsi sinsi götürüyor milletin yemeklerini. Atakan ise herkesin gözü önünde yedi ve bedelini de ödeyecektir zatenSadece objektif takılıyorum. Geçen senenin yorum konusunda görürsün
Çünkü ona yakışıyor(Hocanın sadece kızına makyajı yakıştırması gibi) @MasacRE
https://twitter.com/x/status/1282763854662049794Bir de Barış sinsi sinsi götürüyor milletin yemeklerini. Atakan ise herkesin gözü önünde yedi ve bedelini de ödeyecektir zaten@Emre Ozansoy
Yine de diğerlerinin hakkını yemesini gerektirmiyor bu durum
Prodüksiyon düşünecekti onu, Barış ne yapsın.Yine de diğerlerinin hakkını yemesini gerektirmiyor bu durumBu sene de erzakları Barış çalmıştır kesin
hahahha adam hak yemiş çünkü biz 5 kişiysek ve prodüksiyon 5 tane veriyorsa o herkese 1 tane anlamına geliyor bence Acun orada barışı finalde destekledi ki bence Cemale haksızlıktı ama yine olmadı halk Cemal Canı seçtiProdüksiyon düşünecekti onu, Barış ne yapsın
Kimin çaldığı bilinmiyor ki. Bilseler herkes yiyecek o kişiyiProdüksiyon düşünecekti onu, Barış ne yapsın.Eğer Barış çalsaydı emin ol Atakan ve himayesindekiler ismini her röportajda söylerdi.
Berna'ya da yenilmezsin beeAh be kurt bakışlım... Nazar boncuğu olsun bu.
Berna da gittikçe açılıyor, hafife almamak gerek.Berna'ya da yenilmezsin bee
Nagihan öyle düşünmüyor amaBerna da gittikçe açılıyor, hafife almamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?