- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Şampiyonu durdurabilecek birisi yok orada...Çok beklersin hain kütük..
Şampiyonu durdurabilecek birisi yok orada...Çok beklersin hain kütük..
OgeKral yeni bölümde dönüyor ve ilk defa Barış ile oynayacaklarOgeday yok bayağıdır.
2021'de ona olan sevgim = Nisa'ya olan sevgimSen seviyorsun o halde sevmeyen birinden dinlemek kendisini neden sevmiyor diyeElif hızlı ama Nisa ile Sude ona yakın gidebiliyor. İlk oyun olduğu için de böyledir, daha hızlanır ama bir Nisa reisim olamaz elbet
As as bayrakları susturdum ben çaylaklarıOgeKral yeni bölümde dönüyor ve ilk defa Barış ile oynayacaklar
Aynen Acun amcası hemen onun için su oyunu koymuş 😁😁😁😁😁OgeKral yeni bölümde dönüyor ve ilk defa Barış ile oynayacaklar
Hahahaha size kalsa hiç su oyunu olmasın istiyorsunuz sadece sizin sevdiğin yarışmacıların iyi olduğu oyunlar olsun istiyorsunuz ama Ogekral için fark etmez her parkurda ezip geçiyorAynen Acun amcası hemen onun için su oyunu koymuş 😁😁😁😁😁
Hmmmm evet 🤭🤭🤭🤭Hahahaha size kalsa hiç su oyunu olmasın istiyorsunuz sadece sizin sevdiğin yarışmacıların iyi olduğu oyunlar olsun istiyorsunuz ama Ogekral için fark etmez her parkurda ezip geçiyorMurat Özarı gibi konuştum
Sevmiyorum diyorsun ama sürekli Ayşe'yi övüyorsun bana nasıl iş buSizin Nisa yine yarışmada konuşup, konseyde sus pus olmayı istiyor@MasacRE fragamana baktım. Gönüllüler almıştır bence oyunu.
Ayrıca dün zar zor Gizem'i yenmiş, Ayşe ise diğerleri suyu geç doldurdu diye geç gelip çabuk haletip oyunu almış, neden en iyilere onu değil de Nisa'yı çıkarmışlarbu kızın parlamasını istemiyorlar galiba. Kendisinin lakabı finallerin kadını idi geçen sene
Geçen senenin en iyi erkek yarışmacısına ise 28 oyunda 18 oyun galibiyeti vardı
2021'de ona olan sevgim = Nisa'ya olan sevgim
Bu sene sizin kızları şimdiden çatlatmaya başlattığı için gıcık kapmam geçmiş gibi
Sadece objektif takılıyorum. Geçen senenin yorum konusunda görürsünSevmiyorum diyorsun ama sürekli Ayşe'yi övüyorsun bana nasıl iş bu
Dünkü oyunda Nisa'nın finale çıkması bence de hatalıydı. İyi değildi o oyunda Nisa. Ama genelde ezbere skor odaklı seçim yaptıkları için oluyor bunlar. Mesela Anıl yerine de Hikmet çıkmalıydı bence finale. Kaybettiği oyunda çok geride başladığı için kaybetti. Kazandığı oyunu da çok rahat kazandı. Ama Anıl oyun kaybetmediği için Anıl tercih edildi.
Çünkü ona yakışıyorBu arada burada Atakan'ın yaptığını Barış yapsa demediklerini bırakmazdı hem TV'deki sözde yorumcular hem de Twitter'daki troller. Ama yapan Atakan olunca "sonunda biri şunu yaptı" deniliyor.Umarım ceza almıştır bu saçma davranışından.
https://twitter.com/x/status/1497624983765495812
Yakışıyor yada yakışmıyor, herkese eşit olunmalı ama maalesef olunmuyor ve bundan bir ceza almalı, alacağını da hiç zannetmiyorum.Sadece objektif takılıyorum. Geçen senenin yorum konusunda görürsün
Çünkü ona yakışıyor(Hocanın sadece kızına makyajı yakıştırması gibi) @MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?