TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

"Önce sözlü, sonra fiziki temas" diyor. O hamleyi yapan da Yasin'di. Hikmet'e diyor mudur bilmem, belki ters köşe olur.

Diskalifiye olacağını kesinlikle düşünmüyorum. En az 6 en fazla 10 ödülden yararlanmama ve takım değiştirme verir.

Reactions: Dosi
Belki Hikmet bir şey demiştir Yasin'e ve ondan dolayı Yasin ona doğru gitti. Bunu bilemeyiz
farklı gösterip olayın iç yüzünü sonradan açıkladıkları oluyor. diskalifiye olmaz, düşün Yasin diskalifiye, Emre sms ile elenme. Geriye erkek yarışmacı kalmaz

Dora'da gelecek diyorlar.

Reactions: Emre Ozansoy
Fragmanları öyle bir hazırlıyorlar ki bölümü izleyene kadar bir sürü teori kurup, onlara inanıyoruz ama bölümü izleyince bambaşka bir şey çıkıyor. Bu da öyle olursa şaşırmam.

Diskalifiye olmaz, ama eğer olursa da eleme olmaz diye düşünüyorum.
Dora kim bilmiyorum.

Reactions: Dosi
Ünlüler geçme yada 5 ödül ve oyundan men bekliyorum..
Diskalifiye emin olamadım.

Bakalım Ünlüler Sayı Makineleri Gizem ve Aşkım ile neler yapacaklar...

Mert ve Bora nında Atakanın buyunduruluğuna gireceğini düşünmezdim..

Parviz, Batuhan ve Sercan zaten Atakanın ağzına bakıyor.

Adem ve Barış ayrı bir kale....

Gönüllüler zaten Allaha havale...

Bu hafta eleme olmaz umarım. Tıpkı geçen gibi 4 aday da güçlü ve daha izlememiz gerekir dördünü de.

Reactions: Emre Ozansoy
Nisa reisim şov yapıyor bugün

Reactions: 12.Adam
Yok yok bu sefer eleme var artık, senin papatya gidiyor

Reactions: Maskeli Fedai
Berna iyi ki yendi Sema'yı. Seda ve Sema sürekli garanti sayı alıyor. Diğer tüm yarışmacılar başka isimlerle yarışanlar.
Sema önce Evrim, sonra Berna'yı aldı. Güçlü ama o oyunda kötü olanı görünce hemen onu seçiyor

Seda ise her seferinde bana farketmez deyip Gizem'i alıyor
@MasacRE

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Sevmeyeni çok vardı yorumlarda denk geldiğim kadarıyla. Sinsi bir tip falan mı acaba. Bilmiyorum, izleyince görürüm ben de
Şimdi ilk oyununa çıktı. Elif'ten baya fark yedi. Atışları iyiyse bile onu gösterebilmesi için biraz daha hızlı olması lazım. İlerleyen oyunlarda hızını arttırmasını ümit ediyorum

------

6 ödülden yararlanamama cezası verdi. Bu sene takım karıştırma işlerine hiç girişmedi Acun ilginç bir şekilde
Konseyden önce 1 saat toplantı yapmışlar. Orada bence Yasin'i diskalifiye etmememize nasıl bahane bulalım diye düşünmüşlerdir çoğunlukla. En sonda da sürgünden gelmesini bahene edelim diye bir karara varmışlar

------

Kardeşlerin al birini vur ötekine
Neyse Seda takıma puan getirsin de gerisi önemli değil

Reactions: 12.Adam and Dosi
Evrim görünümlü ama atışta iyi demiştim
Elif, ünlülerin en hızlısı normal.
Ayşe dediğim gibi geçen sene rakipleri zayıftı. Bundan dolayı performansını bilemem ama pozitif, Güler yüzlü bir yarışmacı. Gönüllülerin kızları için bir engel. Sms'i de iyi biri. Zamanla açılır.
Nisa ve Merve neden 2 oyun üst üste eşleştiler. Kural yok demek ki

Reactions: MasacRE and 12.Adam