Emre Ozansoy
Moderatör
Bu ikiliyi her hafta sürgüne göndermeli
Yanlarına bir de hikmetBu ikiliyi her hafta sürgüne göndermeli
Az sonra çıkacak kavgada Yasin Hikmet'in üstüne yürümek gibi bir delilik mi yapıyordu yoksa ben mi yanlış gördümYanlarına bir de hikmet
Kurt bakışlın ortalığı karıştırmış amaAtakan, Bora, Ser*** da maşallah, Gizem ve Aşkım dururken oyunları çıkıp alan kurt bakışlımı yazıyorlar.
Taner e özenmek için geberecek yakındaAz sonra çıkacak kavgada Yasin Hikmet'in üstüne yürümek gibi bir delilik mi yapıyordu yoksa ben mi yanlış gördüm
------
Kurt bakışlın ortalığı karıştırmış amaProgramın başlarını kaçırdım, youtube'dan bakacağım sonra yine ne saçmalamış seninki diye
Ne yaptıysa yaptı... Takıma sayı kazandıran bir ismi sürgüne göndermeyi düşünmeleri çok saçma.Az sonra çıkacak kavgada Yasin Hikmet'in üstüne yürümek gibi bir delilik mi yapıyordu yoksa ben mi yanlış gördüm
------
Kurt bakışlın ortalığı karıştırmış amaProgramın başlarını kaçırdım, youtube'dan bakacağım sonra yine ne saçmalamış seninki diye
Huzur istedikleri için yazmışlar adınıNe yaptıysa yaptı... Takıma sayı kazandıran bir ismi sürgüne göndermeyi düşünmeleri çok saçma.
Geçen sene her olay Batuhan A gelirdi bu sene hikmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?