Emre Ozansoy
Moderatör
Ha bu arada Ni** bu oyunda olsaydı rakipler ile değil lensleri ile yaerışır, sonrasında da ağlar bir yerlere bir şey fırlatırdı.
Haticeye değilde neticeye bak be adammm..Ben objektif bir insanım, kendinle karıştırma beni
------
O haliyle bile tokatlıyordu herkesi reis
Sen mi objektifsin 😱 2020 yılında Merve Aydın mı vardı, ben o seneden bahsediyorumBu Survivor konusunda benden objektifi yoktur.Eğer sen objektif olsaydın Elif'e en yakın yarışmacı diyeceğine Merve Aydın'a derdin.
Aaa sorry, son kısmı yanlış okumuşum.Bu Survivor konusunda benden objektifi yoktur.Eğer sen objektif olsaydın Elif'e en yakın yarışmacı diyeceğine Merve Aydın'a derdin.
Ah abi hatırlatma onu... Neyse ki geç de olsa o yanlıştan döndüHaticeye değilde neticeye bak be adammm..
Sonra gitti dondurma reisle..... Neyse 🤪🤭🤪
Şimdi Ogeday sularında yüzüyor deniyor 🤪🤭Ah abi hatırlatma onu... Neyse ki geç de olsa o yanlıştan döndü
Nisa göz ameliyatı oldu. Bu sene tamamen hazırız Survivor'aHa bu arada Ni** bu oyunda olsaydı rakipler ile değil lensleri ile kavga eder durur, sonrasında da ağlar bir yerlere bir şey fırlatırdı.
Babuşa laf yok 🙃Ardahannnn evine dön ardahannn bir işe yaramıyorsun ardahannn
Ayakkabı reis ne güzel ayakkabı firlatirdiHa bu arada Ni** bu oyunda olsaydı rakipler ile değil lensleri ile kavga eder durur, sonrasında da ağlar bir yerlere bir şey fırlatırdı.
Olsun, yine bir şeyleri bahane eder yapamaz. Adım kadar eminim.Nisa göz ameliyatı oldu. Bu sene tamamen hazırız Survivor'a
Ogeday'ı severim, o sulardan çıkmasın o su güzelŞimdi Ogeday sularında yüzüyor deniyor 🤪🤭
Üstüne tanımam.Ayakkabı reis ne güzel ayakkabı firlatirdi
Gelince görüşürüzOlsun, yine bir şeyleri bahane eder yapamaz. Adım kadar eminim.
Adam daha yeni sakatlandı bir dur. Kendine gelsin parkurların tozunu attıracak.Gelince görüşürüzSen dondurma reisine bak, ne zaman oyun kazanacak bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?