TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İzledim de şimdi yorum yapabiliyorum.

Seda ne kadar sinsi ya. 0 çekse bile kendini geriye çekmedi. 0/2 yaptı diye 3. sayıda Merve'yi aldı yeneyim bari diye ama Merve Aydın'ın efsane olduğunu unuttu. Merve'den osmanlı tokatı

Şampiyonum ne güzel sayısını aldı.
Atakan efendi ve sonrasında çıkacak olan da vermezse 8-0 biter.

Gönüllülerde kadınlarda kaç gündür tek sayı alanın Berna olması?

Asfalt olsa bu kadar düz olmaz..
Resmen Dümdüz etti ünlüler, gönüllüleri bu akşam

Berbat giden bir Survivor gününü reisim zirvede tamamladı en azından

Reactions: 12.Adam
Gönüllülerin şeref sayısını Bernanın alması?

Ben aslında bu kadar fark istemiyordum. Gönüllülerinin kaybettiğini görünce Acun hemen takımları karıştırır.

2015 all starda ünlüler 25 gün oyun kazanmadı, takımlar karışmadı. Ama gönüllüler tarih boyunca kaybettiği her devamlı oyunda Acun takımları karıştırdı. Acunun ve Muratın ciddi ciddi gönüllüleri tuttuğuna eminim. Ne de olsa Acun deli bir şekilde fenerbahçeli. Mavi renk çekiyor.

Reactions: 12.Adam
Nisa
@MasacRE

Bu laflardan sonra Nisa'nın artık uzatmaması gerekir.

Sude bugünden itibaren Mert'in onu seçtiğini düşünüp vazgeçmez zaten. Ekranlarda seçiminin dışardaki değilde kendisi olduğunu düşünüp artık bulutların üstündedir

Kavgacılık da değil bu yaptığı çok daha rezil bir olay
O da olacak merak etme
bak yukardaki mesajı hazır etmiştim ama yollamayı unutmuşum.
Sude aşkına sahip çıkan fedakar kadın imajı çizmek istiyor demek ki

Mert ben Makbule ile çoktan ayrılmıştım deyip sıyrılabilir. Makbule sessiz kaldığı için Nisa'ya laf atanlar oluyor.

Reactions: MasacRE
Dün 8-0 söylentileri vardı inanmamıştım ama galiba bu sezon acunmedya bu konuda çok başarısız bütün oyunlar sızdırılıyor

Nisa keşke kreş eğitimini tamamladıktan sonra yarışmaya gelseydin

Malum şahıs ortalığı karıştıra karıştıra Türkçe'yi öğrendi. Bir de konseye "sus sana bir şey demiyorum" diyor. Demediğin halin buysa, dediğin halini merak ediyorum.