TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Çok tatlı bu çocuk yaaa maşAllah

Reelde öpmeyi tercih ederim. :A

Vaay. İlk oyunu kadınlar kazanmış, erkekler de güzel başlamış. :Z

@serhatt'ın kabusları bi de parlakların yanında ecünnü görmek :A :F
Papatyam:bhr:

Survivor Diyalogları Official (@SurvivorDiyal0g) Tweetledi: Yunus Emre:" Çok şey diyesim var ama diyemem. Çünkü başım ağrır Ağrı dağı içinde saçım ağrır her ihale bana kalır. O yüzden kalmasın bana ihale"

#SurvivorAllStar2022 #SurvivorAllStar #Survivor2022alltar https://t.co/PciVY3IcI2

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
YEN, BÖLÜM FRAGMANI

Bu konuda diyebileceğim,
Sude, Makbuleye rağmen herşeyi kabul ettiyse Nisanın uzatması kadar saçma birşey yok. Sude kabullenmiş sana ne daha.. İhale kaldı Nisaya.

Diğer konuda ise Ünlüler adasının en alfa iki yarışmacısı karşı karşıya getirmek adına kurgu olacaktı zaten. Ama ben erzak çalma değilde ayırma olduğunu düşünüyorum ama Barış biraz mimli belkide Yaşın yanında kuru muhabbetide olabilir. Bilmiyorum izleyince anlayacağız.

Sude, Makbuleye rağmen herşeyi kabul ettiyse Nisanın uzatması kadar saçma birşey yok. Sude kabullenmiş sana ne daha.. İhale kaldı Nisaya.
Kesinlikle. Kendi haline bakmadan milletin özel hayatına karışmaya devam ediyor. Bu konu ile ilgili keşke bir uyarı gelse şahsa da sussa.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Yine Ünlülerde yemek çalındı iddiası ve yine içinde Barış var. Şaşırdım mı? Asla. :D

Bu sezon ki aşk olayları da artık mide bulandırmaya başladı. Hepsi erkenden elense de işimize baksak.

Bu konuda diyebileceğim,
Nisa bir arkadaşın yapacağı şeyi yaptı uyardı yani daha havaalanında mert makbuleye seni seviyorum demiş eğer Sude bunları bilerek mert ile birlikteyse bir söz ile tanımlayabilirim ama ceza yerim.

Bu konuda Nisanın tek hatası iyi niyetli olması.