Sen yoldaşını sürekli şişko, hain gibi söylemlerle çağırıyorsun çünkü.Bana karşı neden bu hassasiyeti göstermiyorsun? Şişko kütük...
Sen yoldaşını sürekli şişko, hain gibi söylemlerle çağırıyorsun çünkü.Bana karşı neden bu hassasiyeti göstermiyorsun? Şişko kütük...
@MasacRE de yeri gelince aynı söylemde bulunuyor. Gereksiz hassasiyet.Sen yoldaşını sürekli şişko, hain gibi söylemlerle çağırıyorsun çünkü.
Zor zor, kalıcı hainlikler yapmak zor iş.Benimkilere de alış. @MasacRE
Öğreniriz,Özele baksana .
Özel mi? O da neymiş...Öğreniriz,Özele baksana .
Kafa da bulsan cevaplıyorsun ya kısa günün kârı...Özel mi? O da neymiş...
Avatar Atakan.Boş yaptı Furkan. Sakatlanmadan önce de performansın kötüydü zaten. Seni yazmayacaklar da kimi yazacaklar?
2018'de Sema uçurdu Nagihan'ı bu oyunda.Nagihan kolları ve omuzları, bu kadın dün oynasaydı hepsini minderden adaya yollardı.
Canım yoldaşım
Her izlediğimde kaybeder ünlüler. Bugünde gemileri yakıp bakacağım biraz sjsjsjjsBugünkü Kısmetse Olur bölümümüzün sonuna geldiğimize göre Survivor izlemeye başlayabiliriz artık...
------
Canım yoldaşım
Pamuk gibi olduk canım yoldaşımla yine.Canım yoldaşım
Vardır Acun abimin bir bildiğiHer izlediğimde kaybeder ünlüler. Bugünde gemileri yakıp bakacağım biraz sjsjsjjs
Bu arada Yunanların tanıtımı gördüm, bu parkurda onlarda 2 aşama daha var ama galiba burda eksitilmiş. (Puzzel ve 3 topu son anda bir hedefe atmak)
Edit: aynen o 2 aşama yok, acaba neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?