TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu sefer doğru tercih oldu. Göbeğinden birşey yapamıyordu....

Oh, gitmesi gereken kişi gitti en azından bu sefer. Birsen'e hesap versin şimdi gidip.
Çarşamba günü de inşallah İstanbul'a geleceğini öğreniriz.

Murat Ceylan geliyormuş, yarın Yasak Elma'yı internete bırakmak şart oldu.

Sercan'ın yazılmasına şaşırdım açıkçası. Ben Barış yazılır diye düşünmüştüm oynamadığı için ama yarın gördüğüm kadarıyla dönüyor. Böylelikle dünden beri konuşulan Birsen, Atakan, Elif ve Ardahan potası yalan olmuş oldu.

Yasin çok itici Turabiyi adaya göndersinler sustursun şunu diğerleri “efendilikten” yapamıyor.

Sude canım sen konuş had bildirmeye devam arkandayız.

Berna ve Evrim güzel olan ama hiçkimsenin sevmediği tiplerden.

Ogeday şampiyon gibi davranmıyor 2 kere oyun dışı kaldı daha alfa gibi davransın bu konuda Anıl önde şimdilik.

Elif böyle giderse 2018de Nagihan gibi sürpriz olabilir kadın çok hızlı atışları çözdüğü oyun vermez.

Şimdilik favorilerim aynı Atakan ve Ogeday ama takım olarak Gönüllüleri tutuyorum hep onları tuttum zaten 2018 dışında.

Reactions: The_Erinch
Kısa kısa izledim 2 bölümü de öncelikle sürgün olayı keşke bu haftaya özel olmasa da her hafta kaybedenler gitse bence Acun'un en büyük yeniliği bu olur tam kaos ruhuna uygun.

Anıl Berk Baki formundan hiçbir şey kaybetmemiş aksine daha da efsane olmuş. Hele bugün o uçuşları efsaneydi. Tek sorun bu sezon fazla agresif gibi.

Ogeday da gayet iyi gidiyor beklediğim gibi. Beni en çok şaşırtan Sude oldu. 2019'u hiç izlememiştim o yüzden performansını bilmiyordum ortalamadır demiştim ama gayet iyi başladı.
Mert ve Birsen de şaşırttı yaşlarına ve önceki sezonlarına göre gayet iyiler.

Berna Keklikler sadece kaos için gelmiş maşallah ilk bölümden yine karıştırdı ortalığı. Evrim bile yanında melek kaldı.

Yağmur'u 2018'de Anıl'a olan tavırlarından dolayı sevmezdim ama bu sene baya iyi.

Batuhan, Yasin ve Barış'a hiç tahammülüm yok. 🙄🤮

Bu arada Seda > Sema.

Şimdilik bu kadar.