Emre Ozansoy
Moderatör
Değdi...Ünlüler'e nazar değmese bari de 2-0 bitirseler.
Değdi...Ünlüler'e nazar değmese bari de 2-0 bitirseler.
Atış çok basit
Geridesiniz ya ondandır. 😁Oyun çok kötü hiç heyecanlı değil
yok ya cidden oyun kötüydüGeridesiniz ya ondandır. 😁
------
Ünlüler aşırı temiz bir galibiyet aldı.
8 1
8 3
Gökhan da pek başarılı sayılmaz da Evrim ve Berna dururken başka bir ismin yazılması saçmalık olurGökhan yollansın.
Üç oyunun ikisini gönüllüler kazandığı için ünlüler bir aday daha çıkaracak. Toplam 4 aday oluyor. Onu da performans birincisi söyleyecek.Ünlüler niye aday çıkarıyor, ne alaka? 😱
2 dokunulmazlık kaybeden 3 aday çıkarıyor.Ünlüler niye aday çıkarıyor, ne alaka? 😱
Gökhan da pek başarılı sayılmaz da Evrim ve Berna dururken başka bir ismin yazılması saçmalık olur
Üç oyunun ikisini gönüllüler kazandığı için ünlüler bir aday daha çıkaracak. Toplam 4 aday oluyor. Onu da performans birincisi söyleyecek.
Ben o detayı duymadım yada hatırlamıyorum ama çok saçma.2 dokunulmazlık kaybeden 3 aday çıkarıyor.
Sen de iyi ki izlemiyorsun ha. Emre soruyu sorduğu gibi hemen gelip kural açıklaması yapmışsın burada2 dokunulmazlık kaybeden 3 aday çıkarıyor.
Batuhan birinci olursa Mert'i der
Bugün izlemedim kazanmış
Birsen'i nasıl derler ya 😱 bir gün öncesi en iyilere çıkarılan ismi demişler@The_Erinch
Yok yaaa. Üçüncü dokunulmazlığın ne özelliği var da onu kaybeden iki aday çıkaracakBen o detayı duymadım yada hatırlamıyorum ama çok saçma.3. dokunulmazlığı kaybeden çıkarsın iki yarışmacı, ne gerek var öyle şeylere.
Gönüllüler 2 dokunulmazlık kazandı Ünlüler 1Ünlüler niye aday çıkarıyor, ne alaka? 😱
Kaos ikilisi gitmez daha Utku beyciğim...Gökhan da pek başarılı sayılmaz da Evrim ve Berna dururken başka bir ismin yazılması saçmalık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?