TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kızcağız Barış yüzünden neler çekmiş ya...

Barış'ı karalama çabalarına 3. haftadan başlamışlar, Nisa ayrı bunu yayınlayanlar ayrı bir rezil. Reyting uğruna, bir kaç prim uğruna yaptığınız seviyesizce şeylere bak.

Mert'i 2020'de hiç sevmezdim ama hem geçen sene Panorama'da masadakiler arasında objektif yorum yapmasıyla (masadaki diğer yorumcular her şeyi Poyraz'dan biliyordu) hem de Batuhan'ın ne kadar iki yüzlü olduğunu yüzüne yüzüne söylediği için sevmeye başladım bu sene.
Röportajda aslan kesilip, adada kedi olmanı artık herkes görüyor 7Han

Reactions: 12.Adam
Elif olabilir evet. Önceki all star'a da yedeklerden katılmıştı galiba. O sene bir de Tuğçe vardı, o da başarılıydı aslında ama herhalde gelmeyi düşünmüyordur o.

Hem dokunulmazlık, hem ödül oyunuymuş. Umarım dönüşler ile birlikte Ünlüler alır.

Nisa nın yaşadıkları doğru bile olsa Survivorda kamera önü röportajında ağlayarak anlatması ne kadar doğru bilemedim...

Bak bu ödül güzelmiş işte

Bu arada mâlum şahsın röportajının o kısımları yayınlandı madem, bundan Barış'ın da haberi olması ve cevap vermesi lazım. Öyle cevap vermeyeceğini bilerek yalan yanlış şeyler söylemesi çok rezalet bir durum.

Aycan'ın aksine Sema güzel bir dönüş yaptı.
Berna kaç haftadır oynayamayan birine karşı bile kazanamadı.

Ah be şanssız Nisam