İlgilenecek Başka bir eleman yok muydu da 10 gün beklemek zorunda bırakıldı şirketin müşteri politikası hiç hoş değil.
Valla bende anlamadım babama öyle demişler adam kaç kere aradı
İlgilenecek Başka bir eleman yok muydu da 10 gün beklemek zorunda bırakıldı şirketin müşteri politikası hiç hoş değil.
Bu sene de izleyip aylarımı vermek istemiyorum aslında.Sen ve @Dosi nin geçen yılki dandik sezonu izleyip de All Star'ı izlememeniz üzüyor beni...
------
Kötüymüş ödül ama olsun midelerinden iki lokma bir şey geçti en azından
YouTube dan ileri sara sara seyredebilirsin.Bu sene de izleyip aylarımı vermek istemiyorum aslında.Gerçi şu sıralar aile evinde olduğum için bugün izledim.
Share oranlarına nereden bakıyorsun?Olayların başlaması, fragmanların iyi hazırlanması ile zirve gelir demiştik... Öyle de oldu.Selçuk Tepeli'nin de durup durup Salı günü yükseleceği tuttu.
Total'de 18, AB'de 16, ABC1'de 17 share gelmiş.
Uçankuş PT de yayınlanan içeriklerin share oranını yazıyor artık.Share oranlarına nereden bakıyorsun?
Daha doğal olduğu için çünkü yorumcuların da dediği gibi şimdi herkes dersini çalışmış ve gitmiş nerede neyi nasıl kime söyleyeceğini çok iyi biliyor bu yüzden ben olaylara o kadar çok takılmıyorum ve oyunlarda ki performansa bakıyorum.Eski Survivorlar bir başkaydı
Boş tenekeye ne zamandan beri kraliçe diyorlar
Benim için Survivor sadece performans demek değil, reality de önemli. Bana göre kraliçe, başkasına veya sana göre boş teneke olabilirBoş tenekeye ne zamandan beri kraliçe diyorlarperformans 0 olduğu için ancak bel altı vurarak gündeme gelmek istiyor
Başlar başlamaz reklam verdiler.
İsmail beyciğimi konuda görmem şerefine harika attım.
Hemen koydu reklamı
Dünkü reytinglerden sonra zaten beklenen birşey. Artık 4-5 kuşak reklam zamanına geldik.Başlar başlamaz reklam verdiler.
Bugün değil de cumartesi günü başlamalıydı. Sadakatsiz yok, bunu fırsata çevirmeliler.Dunku reytinglerden sonra zaten beklenen birşey. Artık 4-5 kuşak reklam zamanına geldik.
Birkaç gün konuda aktif olmayı düşünüyorum Sherlock beyciğim.İsmail beyciğimi konuda görmem şerefine harika attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?