Bir önceki izleyişim 2015'te idi, sonra bu yıl geri dönüş yaptım. IQ'um düştüyse bile bu 5 senede eski düzeye getirmişimdir. 🤭 Sonraki durak 2025... Görüşürüz. 🤗🤗Kabus başlıyor yine desene. Millet yine yüz vermese bari.@Aserat
İzlemeyin, izlettirmeyin arkadaşlar. Bu program IQ düşürüyor çünkü, bilimsel olarak kanıtlandı.
Bi' daha espri yapma lütfen.Bir önceki izleyişim 2015'te idi, sonra bu yıl geri dönüş yaptım. IQ'um düştüyse bile bu 5 senede eski düzeye getirmişimdir. 🤭 Sonraki durak 2025... Görüşürüz. 🤗🤗
Beğenmedin mi? 😯😯Bi' daha espri yapma lütfen.
Bu espriyi beğenen de ne bileyim.Beğenmedin mi? 😯😯
Her gün kaçınılmaz ve engellenemez şekilde gelişen espritüelliğim nasıl olur da sekteye uğrar? Bu bir skandal! Bunu incelemeliyim. 🧐Bu espriyi beğenen de ne bileyim.
Geliştiğine emin misin?Her gün kaçınılmaz ve engellenemez şekilde gelişen espritüelliğim nasıl olur da sekteye uğrar? Bu bir skandal! Bunu incelemeliyim. 🧐
Şaka mı bu? 😡😡Geliştiğine emin misin?
Dalga mı geçiyorsun? Yaptığına espri bile denmez.Şaka mı bu? 😡😡
"Anlamsız Espri" idi o... Bu konuda o kadar geliştim ki esprileri türlerine göre sınıflandırabiliyorum. ✍️ ✍️Dalga mı geçiyorsun? Yaptığına espri bile denmez.
2015'te beraber yorumlaşırdık, hatırlıyor musun o tatlış günleri?Bir önceki izleyişim 2015'te idi, sonra bu yıl geri dönüş yaptım. IQ'um düştüyse bile bu 5 senede eski düzeye getirmişimdir. 🤭 Sonraki durak 2025... Görüşürüz. 🤗🤗
İftira... 1 kere bile yorumlaşmadık, o zamanlar foruma girmiyordum bile. 😳🥶2015'te beraber yorumlaşırdık, hatırlıyor musun o tatlış günleri?Sen Turabi fanıydın...
O zaman WhiteLeqenD'i hatırlıyorum, yanlış oldu sorry...İftira... 1 kere bile yorumlaşmadık, o zamanlar foruma girmiyordum bile. 😳🥶
not: hasanyalnızoğlufc
WhiteLeqenD... @Sherlock bu adamı bana bul...O zaman WhiteLeqenD'i hatırlıyorum, yanlış oldu sorry...
Ben yöneticiyken onu sır etmiştim forumda, yine de sen bilirsin.WhiteLeqenD... @Sherlock bu adamı bana bul...
Onu birtek Müge Anlı çıkarır.Ben yöneticiyken onu sır etmiştim forumda, yine de sen bilirsin.
Bu sezon eski parkurları görmek istiyorum. O zamanlar pandemiye hazırlıksız yakalanılmıştı, belki şimdi parkur konusunda daha özenli olurlar ve aynılarını döndürüp döndürüp durmazlar.Yunanistan'da ilk bölüm yayınlandı. Oyun kısmına göz atmak isteyen buyursun.
@Gizmen @dreamy @Emre Ozansoy @Cervantes @12.Adam @The_Erinch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?