Bir önceki izleyişim 2015'te idi, sonra bu yıl geri dönüş yaptım. IQ'um düştüyse bile bu 5 senede eski düzeye getirmişimdir. 🤭 Sonraki durak 2025... Görüşürüz. 🤗🤗Kabus başlıyor yine desene. Millet yine yüz vermese bari.@Aserat
İzlemeyin, izlettirmeyin arkadaşlar. Bu program IQ düşürüyor çünkü, bilimsel olarak kanıtlandı.![]()
Bi' daha espri yapma lütfen.Bir önceki izleyişim 2015'te idi, sonra bu yıl geri dönüş yaptım. IQ'um düştüyse bile bu 5 senede eski düzeye getirmişimdir. 🤭 Sonraki durak 2025... Görüşürüz. 🤗🤗
Beğenmedin mi? 😯😯Bi' daha espri yapma lütfen.![]()
Bu espriyi beğenen de ne bileyim.Beğenmedin mi? 😯😯
Her gün kaçınılmaz ve engellenemez şekilde gelişen espritüelliğim nasıl olur da sekteye uğrar? Bu bir skandal! Bunu incelemeliyim. 🧐Bu espriyi beğenen de ne bileyim.![]()
Geliştiğine emin misin?Her gün kaçınılmaz ve engellenemez şekilde gelişen espritüelliğim nasıl olur da sekteye uğrar? Bu bir skandal! Bunu incelemeliyim. 🧐
Şaka mı bu? 😡😡Geliştiğine emin misin?![]()
Dalga mı geçiyorsun? Yaptığına espri bile denmez.Şaka mı bu? 😡😡
"Anlamsız Espri" idi o... Bu konuda o kadar geliştim ki esprileri türlerine göre sınıflandırabiliyorum. ✍️ ✍️Dalga mı geçiyorsun? Yaptığına espri bile denmez.![]()
2015'te beraber yorumlaşırdık, hatırlıyor musun o tatlış günleri?Bir önceki izleyişim 2015'te idi, sonra bu yıl geri dönüş yaptım. IQ'um düştüyse bile bu 5 senede eski düzeye getirmişimdir. 🤭 Sonraki durak 2025... Görüşürüz. 🤗🤗
İftira... 1 kere bile yorumlaşmadık, o zamanlar foruma girmiyordum bile. 😳🥶2015'te beraber yorumlaşırdık, hatırlıyor musun o tatlış günleri?Sen Turabi fanıydın...
O zaman WhiteLeqenD'i hatırlıyorum, yanlış oldu sorry...İftira... 1 kere bile yorumlaşmadık, o zamanlar foruma girmiyordum bile. 😳🥶
not: hasanyalnızoğlufc
WhiteLeqenD... @Sherlock bu adamı bana bul...O zaman WhiteLeqenD'i hatırlıyorum, yanlış oldu sorry...
Ben yöneticiyken onu sır etmiştim forumda, yine de sen bilirsin.WhiteLeqenD... @Sherlock bu adamı bana bul...
Onu birtek Müge Anlı çıkarır.Ben yöneticiyken onu sır etmiştim forumda, yine de sen bilirsin.![]()
Bu sezon eski parkurları görmek istiyorum. O zamanlar pandemiye hazırlıksız yakalanılmıştı, belki şimdi parkur konusunda daha özenli olurlar ve aynılarını döndürüp döndürüp durmazlar.Yunanistan'da ilk bölüm yayınlandı. Oyun kısmına göz atmak isteyen buyursun.
@Gizmen @dreamy @Emre Ozansoy @Cervantes @12.Adam @The_Erinch