Kısmet artık. Hele o gün gelsin
Gelmezse çok ağlarsın güzelim dizi niye bitti diye.Ay yine plak takıldı ve dedektif demeye başladın valla bunaldım.Umarım gelmez.
------
Alev Alev'i bırakıp S*rvivor savunmak mı gerçekten harikasın.@dreamy
Şu an piyasada o diziyi kurtarabilecek kişiler sen ve etikete koyduğun isimlerdir.Dalga geçtiğimiz fanlar dahi rahatsız olamaya başladı senaristten. Tek dertleri çift değil artık. Konuk hikayelerinin saçmalığından şikayetçi olan çok yorum okudum. Bu adamlar gününü değiştirtti, istedikleri çiftin olayını hızlandırdı şimdi de senaristi değiştirirlerse ayakta alkışlarım bu sefer onlarıHele birde en iyi senaristler vs gelirse fan hesabı açıp aralarına girerim
@mesmeso61 @Aserat @Özgür
Evet, sizleri dizi takip etmek rahatlatıyor olabilir. Beni Survivor rahatlatıyor, ne kadar kurgu olduğunu bilsem de 6 ay boyunca takip etmek iyi geliyor ne var.Terapi mi güldürme beni.![]()
Hemen Ay Yapım'a mail atıyorum.Gelmezse çok ağlarsın güzelim dizi niye bitti diye.
Şu an piyasada o diziyi kurtarabilecek kişiler sen ve etikete koyduğun isimlerdir.![]()
Maalesef hocam mümkün olduğunca görmezden geleceğiz.Neee ocak ayından itibaren temmuz ayına kadar twitter çekilmez bir yer halini mi alacak?
Olmuyor maalesefMaalesef hocam mümkün olduğunca görmezden geleceğiz.
Oraya maç ttleri de oluyor mümkün olduğunca onlara bakıyoruz bizOlmuyor maalesefBir isim tt oluyor bu kimmiş diyorum ve her seferinde cevabı aynı
![]()
Aynen ağlamaktan kafamı duvarlara vuruyorum şu an.Gelmezse çok ağlarsın güzelim dizi niye bitti diye.
Şu an piyasada o diziyi kurtarabilecek kişiler sen ve etikete koyduğun isimlerdir.![]()
Yunanistan'ın kendi Survivor'ını kast ediyorsun değil mi? Fragmana bakmadım da.İyi oldu erken başlaması. Umarım geçen sezon oluşturduğumuz kitleyi koruruz.
------
Yunanistan'da 27 Aralık'ta başlayacakmış. Fragman bile çıkmış. Parkurlar güzel duruyor.
Deniz parkuru çok iyi duruyor gerçekten de. Bizde de açılışı bu parkurla yaparlarİyi oldu erken başlaması. Umarım geçen sezon oluşturduğumuz kitleyi koruruz.
------
Yunanistan'da 27 Aralık'ta başlayacakmış. Fragman bile çıkmış. Parkurlar güzel duruyor.
Yunan Survivor'ını da Acun Medya çekiyor yaYunanistan'ın kendi Survivor'ını kast ediyorsun değil mi? Fragmana bakmadım da.![]()
Dedektif kim?Yook be ne Survivor savunması. Hafta sonu dizilerini tehlike beklediğini söylemiştim. Beni ilgilendiren tek dizide bu. Bende bir tahminde bulundum.
Neyse şu dedektif gelsin artık.![]()
İki gözümün çiçeği gelmiş. 😘
Komşu ülkede,Hangi kanalda yayınlanacak?İyi oldu erken başlaması. Umarım geçen sezon oluşturduğumuz kitleyi koruruz.
------
EvetYunanistan'ın kendi Survivor'ını kast ediyorsun değil mi? Fragmana bakmadım da.![]()
Skai TVDedektif kim?
------
------
Komşu ülkede,Hangi kanalda yayınlanacak?
Dedektifi Hekimoğlu için demiştim ben.Dedektif kim?
------
------
Komşu ülkede,Hangi kanalda yayınlanacak?
Ben de bir an Türkiye'deki versiyon orada da mı olacak diye düşündüm tamamdır.Evet
Skai TV