İzlenmek zorunda bırakıldığımı biliyorsunuz. 😡Rezil olmuş diye yorumladım... @kerem
Artık izlemiyorum da şaka maka Youtube'dan ara sıra takip ederdim belki ama artık videolar yüklenmiyor.
İzlenmek zorunda bırakıldığımı biliyorsunuz. 😡Rezil olmuş diye yorumladım... @kerem
Size açık değil sanırım, yoksa her video var Youtube’ta.İzlenmek zorunda bırakıldığımı biliyorsunuz. 😡
Artık izlemiyorum da şaka maka Youtube'dan ara sıra takip ederdim belki ama artık videolar yüklenmiyor.
Haticeye değil netceye bakarız. Sonuç olarak baktın mı? Baktınİzlenmek zorunda bırakıldığımı biliyorsunuz. 😡
Bu ara çok bakınmadım ama çok az videolar oluyorSize açık değil sanırım, yoksa her video var Youtube’ta.
Size açık değil sanırım, yoksa her video var Youtube’ta.
Bu hayatta Aleyna Çalışkan kadar şanslı olsak yeter.Haticeye değil netceye bakarız. Sonuç olarak baktın mı? Baktın
Önemli olaylar, tartışmalar, kaoslar, fragmanlar ve oyunların tamamı yükleniyor daha ne olsun?Haticeye değil netceye bakarız. Sonuç olarak baktın mı? Baktın
Bu ara çok bakınmadım ama çok az videolar oluyorben bazen kısa panorama videoları ile açığı kapatıyorum
Bu gidişle şampiyon adaylarından olacakBu hayatta Aleyna Çalışkan kadar şanslı olsak yeter.Hanzade'yi bile geçti.
O şans bizde olsa hayattan başka birşey istememek gerekir. 8 potayı atlattı kızBu hayatta Aleyna Çalışkan kadar şanslı olsak yeter.Hanzade'yi bile geçti.
Sizde öyle. Bak en son 5 gün, ondan önceleri de 2 hafta öncesi ve konsey falanda yarım yamalak 😡Önemli olaylar, tartışmalar, kaoslar, fragmanlar ve oyunların tamamı yükleniyor daha ne olsun?
------
Bu gidişle şampiyon adaylarından olacak
Performans birincisi Merve’yi eledi geçen hafta.
Ooo baya eksikmiş. VPN ile hepsi görünebilir aslındaO şans bizde olsa hayattan başka birşey istememek gerekir. 8 potayı atlattı kızMerve Aydın'ı yedi üstelik
Sizde öyle. Bak en son 5 gün, ondan önceleri de 2 hafta öncesi ve konsey falanda yarım yamalak 😡
Ekli dosyayı görüntüle 103050
PS de bakmayı tercih ediyorum. VPN pek anlamam. Eksik kalsınOoo baya eksikmiş. VPN ile hepsi görünebilir aslında
Önemli olaylar, tartışmalar, kaoslar, fragmanlar ve oyunların tamamı yükleniyor daha ne olsun?
------
Bu gidişle şampiyon adaylarından olacak
Performans birincisi Merve’yi eledi geçen hafta.
Yine de seviyorum ben o kızı, Mavi takımdayken Klon falan deniliyordu. İnşallah Dora ve Ayşe'yi eler.O şans bizde olsa hayattan başka birşey istememek gerekir. 8 potayı atlattı kızMerve Aydın'ı yedi üstelik
Sizde öyle. Bak en son 5 gün, ondan önceleri de 2 hafta öncesi ve konsey falanda yarım yamalak 😡
Ekli dosyayı görüntüle 103050
Survivor için VPN değiştiremeyeceğim kusura bakma.Ooo baya eksikmiş. VPN ile hepsi görünebilir aslında
Ben de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, oradaki en saf kişi benceYine de seviyorum ben o kızı, Mavi takımdayken Klon falan deniliyordu. İnşallah Dora ve Ayşe'yi eler.
Finale gelirsek İsmail, Poyraz, Batuhan ve Aleyna finale kalacak hissindeyim. Ayşe Kıbrıs biletini son anda kaçıracak gibi gözüküyor. Diğerleri bugünden itibaren sıra sıra elenir.
------
Survivor için VPN değiştiremeyeceğim kusura bakma.
O değilde Ayşe tek kız kaldığı için ve erkekler 3 tane olduğu için otomatikmen dokunulmazlığı kaybetse bile aday olamayacak.Ben de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, oradaki en saf kişi bence
Bence de final dörtlüsü öyle olacak, Aleyna’nın Ayşe’yi elemesini iple çekiyorum.@Dosi Gönül ister ki Poyraz yerine Berkay olsun ama Poyraz her türlü son dörtlüde maalesef.
Bu senenin de Nisa'sı Aleyna Ç adlı kişi miBugünki oyunda heyecan yaptım@dreamy
Neyseki aldıkyalnız konseyde Aleyna Ç saçları öyle olunca galiba oyunu kırmızılar aldı dedim içimden. Sence mesajmıydı? Genelde saçı dağınık oluyor konseylerde
Yok, kendisi en zayıf halka ama 8 potadan çıkmış birisiBu senenin de Nisa'sı Aleyna Ç adlı kişi mi
Nerede o eski BBG realite show kalitesi nerede Acun ve Survivor'u ah o eski günlerYok, kendisi en zayıf halka ama 8 potadan çıkmış birisigıcık biri değil, sakin ve tatlı bir konuşması var ama yeri gelince lafını iyi kullanıyor. Tek eksisi performans. Kendisini hor görenleri bir bir postaladı hem de en son, yarışmanın en yüksek performanslı yarışmacısını eleyerek
Yok sizdekini izlemedim ama küçükken İsveç'in BBG'sine baktımNerede o eski BBG realite show kalitesi nerede Acun ve Survivor'u ah o eski günlerBBG bir başkaydı izlediysen hiç
Kırmızı takımın kazanmasından çok Ayşe’nin kazanamamasına daha fazla sevindim.Bugünki oyunda heyecan yaptım@dreamy
Neyseki aldıkyalnız konseyde Aleyna Ç saçları öyle olunca galiba oyunu kırmızılar aldı dedim içimden. Sence mesajmıydı? Genelde saçı dağınık oluyor konseylerde
Bu arada Ayşe’nin dokunulmaz olması son derece haksızlıktı, büyük oylamaya ne kaldı şunun şurasında.O değilde Ayşe tek kız kaldığı için ve erkekler 3 tane olduğu için otomatikmen dokunulmazlığı kaybetse bile aday olamayacak.
Aleyna Ç Merve'yi de elediğine göre artık gidebilir. Ha Dora'yı da elerse tadından yenmez olayın@kerem
Ah ozaman SMS hazır edin mesajı?Kırmızı takımın kazanmasından çok Ayşe’nin kazanamamasına daha fazla sevindim.Oyun çok saçmaydı, her şey kaleciye bağlıydı, dokunulmazlık gibi ciddi bir oyuna yakışmayan bir atış vardı...
Hiç dikkat etmemiştim ona.Yarının fragmanında saçları salınıkmış, üzdü.
Potaların kraliçesi 9. potasına girebilir...Ah ozaman SMS hazır edin mesajı?umarım yanılırızbir yandan gitsin isterim. Ayşe gereksiz yere parlatılıyor.
Bu arada oyun sonrası Ayşe'yi övdüler, nezaman ki Acun bence Ayşe çıkmamalıydı deyince Dora ve Poyraz evet biz de tahmin ettik, alamadı canı sağolsun derken bir nevi hemen sattı gibi oldular
Zor bir ihtimal ama inşallahPotaların kraliçesi 9. potasına girebilir...
Aynen bayrak oyununda yanlış strateji yaptılar. Bence atışları Steven veya Dora (hangisi daha iyi hatırlamıyorum) kaleciliği de Poyraz yapmalıydı. Kazanılan çoğu sayı zaten Poyraz sayesindeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?