Neyse senle de uzlaştık gibi bazı yerlerde aynı düşünüyoruz.
Ya mavide genel olarak bir hırs var zaten içlerinde Ayşe ve Dora gibi mikserler var.
Yok sponsoru var mı bilmiyorum kendi tahminimi söyledim her hafta yüksek gidiyor ya ondan dedim. Bir ara sürekli 2 ve 3. oluyordu.
Ya işte Acunmedya'nın bu huyunu sevmiyorum. Geçen Panoramada İhsan ve Gökhan Hanzade'ye Berkay ve Poyraz bu gidişle karşı karşıya gelir falan demiş Hanzade de olmaz öyle şey falan diye cevaplamış ama bence yapmak istedikleri şey gerçekten de bu yani oradan da bir rekabet çıkarmak bunu da fragmanda yapmalarıyla bir kez daha gösterdiler.
Bu arada Berkay'a Poyraz fanlarından da bayağı oy gelmiş dün Twitter'da denk geldim oy bölüp hem Poyraz'a hem Berkay'a sms atmışlar. Zaten PoyBer diye adlandırmışlar HilMur gibi.
Berkay'ın bu arada 1. olmasına çok sevindim çünkü hak ediyordu gerçekten. özellikle Batu'nun surat ifadesini görünce iyi ki oldu dedim.
Bir de Steven 2. olunca Allah Allah diye şaşırması ve en sonunda da bir daha böyle bir şey yaparsam Allah belamı versin demesi iyice fena yaptı beni.