TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sergen'in elenmesine üzüldüm. Melis'ten sonra bir haketmeyen daha elendi. Şu an Aleyna Ç. yerine Melis, Dora'nın yerine de Sergen olmalıydı. Survivor en adaletsiz yarışma olabilir.
Dora olayını zaten anlamıyorum ama elenmesine sevindim yinede.
Aleyna Ç ve Dora fazlalık kesinlikle
 
Reactions: kerem
Kimler aday olmuştu peki?
Çok konuşulan bir konseydi.
Batuhan kendini aday yaptı 2. Oyunu kazanırlarsa karşı taraf elensin diye.
Poyraz'da aday yaptı kendini ama Poyraz'ın birinci olacağı kesin olduğu için düşüncesiz davrandılar. Poyraz 1. Olup Steven 2. Olunca Dora ve Sergen otomatikmen potaya girdi. Kırmızı takım bunu fırsat bilip 1. Olan Berkay İsmail dedi ve haliyle maviden gidiş oldu.
Mavilerde kızlar korumalıydı. İsmi yazılmazdı
 
Reactions: kerem
Ortağını üzdün ama o seni üzmez.

Video görüntülenmiyor maalesef.


Sergen güme gitti açıkçası, ne olursa olsun her zaman polemiklere dahil olmayıp saygısını koruyan biriydi. Tabii son zamanlarda ne oldu bilemem ama Steven ve Dora'dan önce gitmeyi haketmiyordu kesinlikle.
 
Reactions: Dosi
Yurtdışına kapalı mı?
 
Mavi takıma girdiği an puan kaybetti. İsmail ile problemi vardı ama Batuhan ile hiç kavgası olmamasına rağmen o takıma gider gitmez Merve ile Batuhan'ı kötüledi ve her fırsatta yaptı. Aşırı itici davranışları oldu. Ben de Sergen'i severdim taki diğer takıma katılıp bir anda değişene kadar. Berkay efendi takılan tek kişi oldu. Diğer değiştiren herkes büyük konuştu.
------

Yurtdışına kapalı mı?
Evet bana da kapalı.
 
Reactions: 12.Adam
Herhalde başka program izliyoruz.
Aynı programı izliyoruz görmek istediklerinizi görüyorsunuz. İsmail cidden sütten çıkmış ak kaşık değil. Semih geçen çok güzel söyledi. Kendisi de tahrik ediyor, yapıyor sonra başkası olunca agresifleşiyor. Kendi hareketleri, sevinçleri çok normal sanki. Melis kaybedince Batuhan'la kızın üstüne nasıl geldiğini hepimiz gördük.
Kendileri de söyledi oraya gelene kadar kadın elemesi olmayacağını bilmiyorlardı. Ayrıca performansı düştüğü için smste de düşeceğini düşündü tıpkı önceki sakatlığından dönüşte 2 hafta sms birincisi olamaması gibi. Ayrıca bugünkü bölümü izlediysen orada da anlattı. Sergen zaten kendisi de demiş aday olabilirim diye yani her türlü gidecekti Sergen.

Sergen'in potansiyelinin Dora'dan fazla olduğu elbette çok açık. Dora'nın ben bir süre daha kalacağını düşünüyorum ya çok iyi sponsoru var ya da Acun kaoslardan dolayı elemiyor. Başarısız bir hamle olabilir ama bunun Poyraz'ın egosuyla, hırsıyla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Poyraz'ın bu lafları söyleyeceği son insan Berkay olur. İkisi de hala birbirine karşı çok iyi niyetli. Özellikle Poyraz sürekli Berkay'dan bahsediyor. Aralarındaki bağın kopacağını da düşünmüyorum. Berkay hala kendini doğru düzgün ifade etmiyor ki. Öyle çok konuştuğunu hala görmüyoruz. Yine gittiği takıma uyum sağlıyor. Avantaja bile çıkmıyor mesela kırmızı takıma geldiğinden beri. Çünkü kendini öne atmayı sevmeyen bir yapısı var ve bunu mavideyken de yapıyordu hatta hep Poyraz diyordu Berkay çıksın diye. Bence Berkay'ın birinci olması bu haftaya özgü olacak. Takımlar değişti bir anda çok konuşuldu ama sadece bu haftalık olacak gör bak haftaya yine İsmail olur.
 
Reactions: 12.Adam
Yok hani sonradan oylamadan önce değişikliğe gidilebilirdi, geri adım atabilirlerdi diye düşünüyorum. Sadece Poyraz’ın değil belki ama mavi takımda genel bir hırs oluşmuştu.

Dora’nın sponsoru mu varmış. 😱

Berkay konusunda yanılmışım. Poyraz yeni bölümde güzel sözler söyledi, sadece fragmanla algı yapmışlar. Ayşe sinsisi ortalığı karıştırıyor sadece... Ben Berkay’ın mavi takım destekçilerinden oy alamayacığını düşünüyorum evet. Ama bir yandan bu duruşu da ona artı olarak dönecektir ya bakalım artık.
 
Reactions: 12.Adam and Özgür
Neyse senle de uzlaştık gibi bazı yerlerde aynı düşünüyoruz.
Ya mavide genel olarak bir hırs var zaten içlerinde Ayşe ve Dora gibi mikserler var.


Yok sponsoru var mı bilmiyorum kendi tahminimi söyledim her hafta yüksek gidiyor ya ondan dedim. Bir ara sürekli 2 ve 3. oluyordu.


Ya işte Acunmedya'nın bu huyunu sevmiyorum. Geçen Panoramada İhsan ve Gökhan Hanzade'ye Berkay ve Poyraz bu gidişle karşı karşıya gelir falan demiş Hanzade de olmaz öyle şey falan diye cevaplamış ama bence yapmak istedikleri şey gerçekten de bu yani oradan da bir rekabet çıkarmak bunu da fragmanda yapmalarıyla bir kez daha gösterdiler.


Bu arada Berkay'a Poyraz fanlarından da bayağı oy gelmiş dün Twitter'da denk geldim oy bölüp hem Poyraz'a hem Berkay'a sms atmışlar. Zaten PoyBer diye adlandırmışlar HilMur gibi.
Berkay'ın bu arada 1. olmasına çok sevindim çünkü hak ediyordu gerçekten. özellikle Batu'nun surat ifadesini görünce iyi ki oldu dedim.
Bir de Steven 2. olunca Allah Allah diye şaşırması ve en sonunda da bir daha böyle bir şey yaparsam Allah belamı versin demesi iyice fena yaptı beni.
 
Reactions: dreamy and 12.Adam
Batu,kendi ayağına sıktı.
 
SMS sonuçlarında; sıralamalar mı yoksa sms adetlerine bakılıyor arkadaşlar? (Sıralama eşitliği yoksa)
 
Reactions: 12.Adam
SMS oranına bakılır. Misal mavide 2. Olan Steven toplamda 6 veya 7 olabllir
İşte onu diyorum. Örnek; Batuhan dün Stevan ve Dora potaya girer,Steven gider dedi. Kendisi kırmızı takımın 4.ydü. Böyle bir durumda toplam sms adetlerine bakılıyor değil mi?
 
Reactions: 12.Adam
İşte onu diyorum. Örnek; Batuhan dün Stevan ve Dora potaya girer,Steven gider dedi. Kendisi kırmızı takımın 4.ydü. Böyle bir durumda toplam sms adetlerine bakılıyor değil mi?
Tam olarak anlamadım dediğin şeyi?
Eğer Steven potada olsaydı sıralama önemli değil ki. Batu 4. Sıra olsada 1000 SMS almıştır ama Steven mavi takımda 2. olsada belki 500 SMS i vardı ve elenen Steven olurdu. Belki Batuhan'ın smsi Poyraz'dan da fazla olabilir. Bilemeyiz
 
tamam aslında sorumu cevapladın canım benim.