Oynadı ama kazanamadı.Durum 6-6 iken izledim.
İlayda'nın son atışı yapıp kazanması güzel oldu
Sena elenirse, Gönüller için ikinci gereksiz kayıp olur.
Hayrettin hiç oynadı mı? @Hazem @The_Erinch @dreamy
Yani illa ilk gidecek olan hep kızlar oluyor 😏Oynadı ama kazanamadı.
------
Dora: Ben seni yazdım.
Hanzade: Ben de seni yazdım.
Çünkü erkekler bir şekilde ön planda oluyor, gerek reality gerek performans ile ama her Survivor'da ilk haftalarda hem performans hem de reality veremeyen kızlar oluyor ve ilk onlar gidiyor. Tabi bazı seneler hariç (Duygu Çetinkaya ve Fulya gibi)Yani illa ilk gidecek olan hep kızlar oluyor 😏
İlayda bu senenin en büyük sürprizi oldu bence. Tabi şimdilik, neticede program başlayalı daha 3 gün oldu.Durum 6-6 iken izledim.
İlayda'nın son atışı yapıp kazanması güzel oldu
Sena elenirse, Gönüller için ikinci gereksiz kayıp olur.
Hayrettin hiç oynadı mı? @Hazem @The_Erinch @dreamy
Kızlar pek güçlü gelmedi gözümeİlayda bu senenin en büyük sürprizi oldu bence. Tabi şimdilik, neticede program başlayalı daha 3 gün oldu.
Evet maalesef. Gönüllülerden Ayşe iyiydi bugün. Dün de Sancakay fena değildi. Pek istikrarlı ilerlemiyorlar. Ünlülerde İlayda ve Meryem öne çıkıyor. En iyi kadın yarışmacı direkt Meryem zaten. Fakat pek ben sevmiyorum geçen sezonki Evrim ile olan olaylardan dolayı.Kızlar pek güçlü gelmedi gözümezayıf halka çok
Melis mi ne öyle biri ilk gün öne çıkmıştı. İlayda iyi gelmedi bana (dün izlemedim) bugün yavaştı ve atışta kazandı benceEvet maalesef. Gönüllülerden Ayşe iyiydi bugün. Dün de Sancakay fena değildi. Pek istikrarlı ilerlemiyorlar. Ünlülerde İlayda ve Meryem öne çıkıyor. En iyi kadın yarışmacı direkt Meryem zaten. Fakat pek ben sevmiyorum geçen sezonki Evrim ile olan olaylardan dolayı.
İlk gün çok dikkatli izleyememiştim ya, internetten yüzeysel bakınmıştım. Merve de var o da olabilirMelis mi ne öyle biri ilk gün öne çıkmıştı. İlayda iyi gelmedi bana (dün izlemedim) bugün yavaştı ve atışta kazandı bence
Batuhan iyi bak, onu desteklerim gibiİlk gün çok dikkatli izleyememiştim ya, internetten yüzeysel bakınmıştım. Merve de var o da olabilir
Sonuçta her şey parkur hızı değil ama.
Poyraz’ın performansı her gün iyiydi. Karakter ve dış görünüş (Batuhan iyi bak, onu desteklerim gibi
Gönüllülerde de Poyraz iyiydi izlediğimde (ilk gün)
Ünlülerde ise Meryem ve Batuhan rahat sonlara kalır. Diğerlerini bilmiyorum fazlaPoyraz’ın performansı her gün iyiydi. Karakter ve dış görünüş () olarak tam son dörtlü imajı veriyor. İlk tanıtımı görünce de öyle düşünmüştüm.
Benim favorim Sancakay. Senin de sevebileceğin bir tip.
Batuhan’ı da sevemedim ben.Ünlülerde ise Meryem ve Batuhan rahat sonlara kalır. Diğerlerini bilmiyorum fazlabir ara kısa videolara bakınırım ama azalmadıkça hakim olamam gibibu ay bakarım, sonra Mayıs gibi bakarımAcun geçen seneye göre 1 ay erken başlattı. Acaba yine Temmuz'a sarkar mı
Eğer Reyting sonlara doğru istenileni vermezse erken bitirir ve MasterChef başlar yine
Yılın yarısıda MasterChef oldu amaBatuhan’ı da sevemedim ben.
Bilmiyorum reytingleri nasıl gelir, geçen sene zaten boşluktan uçmuştu. Bence sarkmaz resmen yılın yarısı Survivor yayınlanmış olur öyle.
Yine de sonlara kalır gibi geliyor.Yılın yarısıda MasterChef oldu amaO ses bile yayınlanmadı
Batuhan'ı sevende var eleştirende. Anlamadım
Ben Dora kadın yarışmacı sandımYine de sonlara kalır gibi geliyor.
Bu arada Dora’da ilk haftadan elenen erkek tipi var. Umarım ona veya Hanzade’ye veda ederiz.
Aslında tanıtımda Uğurtan olarak yer vermişler ama kendisine Dora denmesini tercih ediyormuş sanırım. Dora adında bir çizgi film vardı önceden, şu an var mı bilmiyorum.Ben Dora kadın yarışmacı sandımondan @Hazem 'e 'yani hep kadınların ismi yazılıyor ilk elenen onlar oluyor' dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?