İzlediğimiz gün gelen oyuna bak 🤦🏻♀️Gerçekten gıcık bir oyun...
İzlediğimiz gün gelen oyuna bak 🤦🏻♀️Gerçekten gıcık bir oyun...
Aynen maç izledim ama hızlıca zap yaptım 8 de başladığını görünce çok şaşırdım.O kadar saçma yayın politikası var ki kanalın ne diyeceğim bilemiyorum. Pazartesi 20:35'te, Salı 21:10'da, Perşembe 20:50'de şimdi ise 19:50'de başladı yeni bölüm. Yorum sizlerin @dreamy @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy
Sanırım yeni bu atışlar daha önceden böyle bir bitiş noktası hatırlamıyorum. Diğer atışlardan daha fazla şansa dayanıyorİzlediğimiz gün gelen oyuna bak 🤦🏻♀️
Hanzade ben izleyince mi iyi oldu? Kızı izledikçe kazanıyorSanırım yeni bu atışlar daha önceden böyle bir bitiş noktası hatırlamıyorum. Diğer atışlardan daha fazla şansa dayanıyor
Uğurlu gelmişsin demek. Herhangi birine karşı kazanması harika da İlayda reis’e karşı sayı alması olmadı... Yine de ismi yazılır Gönüllüler kaybederse.Hanzade ben izleyince mi iyi oldu? Kızı izledikçe kazanıyor
İlayda ve Poyraz’ı destekliyorumilayda fun mı kesildin başımıza @dreamy
Hiç aynı yolda buluşamıyoruz senleUğurlu gelmişsin demek. Herhangi birine karşı kazanması harika da İlayda reis’e karşı sayı alması olmadı... Yine de ismi yazılır Gönüllüler kaybederse.
------
İlayda ve Poyraz’ı destekliyorum
Ben de fark ettim onu abi, belki geçen sezonki gibi sonlara doğru ortak bir noktada buluşuruz.Hiç aynı yolda buluşamıyoruz senle
------
Melisssssssssss😍
aynen sezon uzun.Ben de fark ettim onu abi, belki geçen sezonki gibi sonlara doğru ortak bir noktada buluşuruz.
Ben nötrüm Steven’a karşı. Ama performansına göre SMS’inin çok düşük olduğunu düşünüyorum.aynen sezon uzun.
ben Stevan ı sevemiyorum.
------
Holeyyyy...Barışşşşşşş
doğan ile adada ki danslarına güldüm.Hayrettin’in tezahürat yapmaktan başka bir işlevi var mı?
Doğan da fenomenmiş ya ben de geçenlerde öğrendim.doğan ile adada ki danslarına güldüm.
takipçi arttırıyor
250 bin takipçisi vardı en son.Doğan da fenomenmiş ya ben de geçenlerde öğrendim.
Oyun çok başa baş gidiyorçağrı 2 de 2 .
------
250 bin takipçisi vardı en son.
Çay yapıyorum. Börekler çay ile iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?