Elif ve Berkan hak etmiyordu. Sercan ve Cemal Can’dan kim şampiyon olsa itirazım olmazdı.Sercan, Berkan ve elif varken mi
Elif ve Berkan hak etmiyordu. Sercan ve Cemal Can’dan kim şampiyon olsa itirazım olmazdı.Sercan, Berkan ve elif varken mi
Koş @Maskeli Fedai @dreamy @xemrexxx @Hazem @Angelica
Yaşasın
Yarışmanın en efendi en sağlam adamı şampiyon oldu
Ekli dosyayı görüntüle 104388
Böyle deyip yine izleyeceksin seneye eminim.Bu konu bir daha asla uplatılamayacağı için çok mutluyum.Bir Survivor sezonundan daha kurtulmuş bulunmaktayız. İnşallah bu son olur. 🤲
Semih sıvıyor şu anBalaban Balaban İsmail Balaban
Böyle deyip yine izleyeceksin seneye eminim.
Seneye yeni bölüm gelene kadar uplanır@xemrexxx
Bunu nerden çıkardın? 😱2-3 bölüm izledim diye gözümden çıkardınız. Bir daha bu yorumları görmemek için ölsem de izlemem.
Kendini beğenmiş kibirli karakterler şampiyon olmadıkları için de mutluyum bu arada.
Baştan beri PoyrazcıydıSemih sıvıyor şu anPoyraz kazanır demişti
Aynen doğru bir isim kazandı2-3 bölüm izledim diye gözümden çıkardınız. Bir daha bu yorumları görmemek için ölsem de izlemem.
Kendini beğenmiş kibirli karakterler şampiyon olmadıkları için de mutluyum bu arada.
Bilemiyorum sen de Survivorcı ışığı görüyorum.2-3 bölüm izledim diye gözümden çıkardınız. Bir daha bu yorumları görmemek için ölsem de izlemem.
Cringe bir hareketti.Aynen doğru bir isim kazandı
Poyraz dün çoştı havaya girdi Şampiyon yapın beni tarzı bir anda havaya kalkma durumu olmuştu@dreamy
Batuhan kibar çocuk ondanAy ben şok 😱 Ekli dosyayı görüntüle 104393
Bilemiyorum sen de Survivorcı ışığı görüyorum.
Ben de çok sevindim. Çok temiz kalpli bir insan ilk zamanlar kendisini yanlış tanımışım...
Cringe bir hareketti.
Survivor'cı ışığı nedir?Aynen doğru bir isim kazandı
Poyraz dün çoştı havaya girdi Şampiyon yapın beni tarzı bir anda havaya kalkma durumu olmuştu@dreamy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?