TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu konu bir daha asla uplatılamayacağı için çok mutluyum. :A Bir Survivor sezonundan daha kurtulmuş bulunmaktayız. İnşallah bu son olur. 🤲

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Turkuazz and Dosi
2-3 bölüm izledim diye gözümden çıkardınız. Bir daha bu yorumları görmemek için ölsem de izlemem. :A

Kendini beğenmiş kibirli karakterler şampiyon olmadıkları için de mutluyum bu arada. :A
Aynen doğru bir isim kazandı :Z
Poyraz dün çoştı havaya girdi Şampiyon yapın beni tarzı bir anda havaya kalkma durumu olmuştu :A @dreamy

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Angelica
2-3 bölüm izledim diye gözümden çıkardınız. Bir daha bu yorumları görmemek için ölsem de izlemem. :A

Kendini beğenmiş kibirli karakterler şampiyon olmadıkları için de mutluyum bu arada. :A
Bilemiyorum sen de Survivorcı ışığı görüyorum. :A

Ben de çok sevindim. Çok temiz kalpli bir insan ilk zamanlar kendisini yanlış tanımışım...
Poyraz dün çoştı havaya girdi Şampiyon yapın beni tarzı bir anda havaya kalkma durumu olmuştu :A @dreamy
Cringe bir hareketti. :A

Bilemiyorum sen de Survivorcı ışığı görüyorum. :A

Ben de çok sevindim. Çok temiz kalpli bir insan ilk zamanlar kendisini yanlış tanımışım...

Cringe bir hareketti. :A
Survivor'cı ışığı nedir? :A

Ben bu defteri kapatalı tam 6 yıl oldu. Özellikle 2010 - 2015 arası gerçekten severek izlerdim ama neyse ki kendimi bu bataklıktan kurtardım. :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961