Acunun en çok hakkını yediği adam sonuna kadar kalabilirOlm değiştir şu pp hep kahkaha atıyorum
Acunun en çok hakkını yediği adam sonuna kadar kalabilirOlm değiştir şu pp hep kahkaha atıyorum
Poyraz alırsa yorum yaparımBi bitmedi yarışmaİsmail kazanırsa konuya belki el atarım. Kazanmazsa hiç uğraşmam
Poyraz alırsa 🤐 olurumPoyraz alırsa yorum yaparım
Yarına yeni kurbanlar geliyorAcunun en çok hakkını yediği adam sonuna kadar kalabilirbu sene Batuhan da eklendi Eray ın yanına
Merve = Sergen = Berkay = Poyraz olduğuna göre anladım desteklediğin kişiyi.
Çok sönük bir finaldi, hiç özenilmemiş.Bi bitmedi yarışmaİsmail kazanırsa konuya belki el atarım. Kazanmazsa hiç uğraşmam
Yok istesem iki konu hazırda bekletip hangisi dense onu tıklarım ama Poyraz'ı açmak içimden gelmezMerve = Sergen = Berkay = Poyraz olduğuna göre anladım desteklediğin kişiyi.
Çok sönük bir finaldi, hiç özenilmemiş.
Konuyu hazırla, ismi değiştirirsin?
Başlıyor yarına bakalım elemeleri uzun sürüyor anammmmKimler
Fox ta rakip çıktı onlara bakalımBaşlıyor yarına bakalım elemeleri uzun sürüyor anammmm
gene antik kuntik profilleri seçerler
10 dk dayandım.Fox ta rakip çıktı onlara bakalım
Ayhan mıydı neydi o adamın reytingi eksilerde niye program yapmışlar10 dk dayandım.
İnşallah İsmail kazanır. Bana Poyraz şampiyon olacak gibi geliyor.Yok istesem iki konu hazırda bekletip hangisi dense onu tıklarım ama Poyraz'ı açmak içimden gelmez
Tabi pusuda bekleyenler varsa bilemem
yarışma 2 yi geçmedi daha aslında jürisi ve sunucusu iyi ama masterchef copy paste olmuş.Ayhan mıydı neydi o adamın reytingi eksilerde niye program yapmışlar
Banada :/İnşallah İsmail kazanır. Bana Poyraz şampiyon olacak gibi geliyor.
Şu an Ayşe Begüm Onbaşı konuşuyor bizde?Uyku bastı. Acaba bizim Avrupa yayını sizinki ile aynı vakittemi bilmiyorum @dreamy şuan TV de canlı izliyorum
Banada :/
Keşke.....Şampiyon Balaban olmuş boşa beklemeyin %100 içerden duyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?