İzmir'in kızları hücüm etsin.Davranın telefonlaraKızlar sms atıyor yeter
İzmir'in kızları hücüm etsin.Davranın telefonlaraKızlar sms atıyor yeter
Semih'in konusunu açtımAleyna nın ilk takip ettiği kişilerumarım Evrim den ortalık karıştı A konusunda ders alıp akşam Poyraz ı patlatır@dreamy Ekli dosyayı görüntüle 104354
Ben burada iffetli bir şekilde duruyorum ne zaman çirkeflik yaptığımı gördümsenin yaşına uygun biri işte 2010 da 54 yaşındaydı
sen @Dosi @serhatt @Alos gacıları bu sedaya benziyor çirkeflikte@The_Erinch @Emre Ozansoy @DarkLegenD @Maskeli Fedai @dreamy
@serhatt fa aynısını diyordu dün @Forumdash ı görünce koynuna girmiş Ex husband ınınBen burada iffetli bir şekilde duruyorum ne zaman çirkeflik yaptığımı gördüm
Girmedim daha, azıcık naz ediyorum.
Benim hayatım Yasak Elma'dan daha renkli ve entrikalı.Yasak Elma biterse @serhatt 'ı izleriz artık
SüpermişGirmedim daha, azıcık naz ediyorum.Tekeler gibi peşimde koşuyor.@Forumdash
------
Benim hayatım Yasak Elma'dan daha renkli ve entrikalı.
Bende Poyraz'ı destekliyorum.
Taş kafana gelsin inş.Bende Poyraz'ı destekliyorum.Neden bu kadar taş olduğunu daha önce söylemedin??
Böyle taş gelecekse gelsin ayol.Taş kafana gelsin inş.
Herkes eşit şartlarda ozaman
Diğerinin çapı çok geniş 😂😂Herkes eşit şartlarda ozamanbi de Diğer adamı linçliyorlar bunu görmezden gelinip
Aleyna'ya bu teklifi bekliyordum ama baya hızlı olmuşDiğerinin çapı çok geniş 😂😂
------
Aleyna ya albüm teklifi geldi 😂😂
------
@serhatt sende mi unutmuş çekici
https://twitter.com/x/status/1408452608419844108
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?