İzmir'in kızları hücüm etsin.Davranın telefonlaraKızlar sms atıyor yeter
İzmir'in kızları hücüm etsin.Davranın telefonlaraKızlar sms atıyor yeter
Semih'in konusunu açtımAleyna nın ilk takip ettiği kişiler umarım Evrim den ortalık karıştı A konusunda ders alıp akşam Poyraz ı patlatır @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 104354
Ben burada iffetli bir şekilde duruyorum ne zaman çirkeflik yaptığımı gördümsenin yaşına uygun biri işte 2010 da 54 yaşındaydı
sen @Dosi @serhatt @Alos gacıları bu sedaya benziyor çirkeflikte @The_Erinch @Emre Ozansoy @DarkLegenD @Maskeli Fedai @dreamy
@serhatt fa aynısını diyordu dün @Forumdash ı görünce koynuna girmiş Ex husband ınınBen burada iffetli bir şekilde duruyorum ne zaman çirkeflik yaptığımı gördüm
Yasak Elma biterse @serhatt 'ı izleriz artık@serhatt fa aynısını diyordu dün @Forumdash ı görünce koynuna girmiş Ex husband ının
Girmedim daha, azıcık naz ediyorum. Tekeler gibi peşimde koşuyor. @Forumdash@serhatt fa aynısını diyordu dün @Forumdash ı görünce koynuna girmiş Ex husband ının
Benim hayatım Yasak Elma'dan daha renkli ve entrikalı.Yasak Elma biterse @serhatt 'ı izleriz artık
SüpermişGirmedim daha, azıcık naz ediyorum. Tekeler gibi peşimde koşuyor. @Forumdash
------
Benim hayatım Yasak Elma'dan daha renkli ve entrikalı.
Bende Poyraz'ı destekliyorum. Neden bu kadar taş olduğunu daha önce söylemedin??
Taş kafana gelsin inş.Bende Poyraz'ı destekliyorum. Neden bu kadar taş olduğunu daha önce söylemedin??
Böyle taş gelecekse gelsin ayol.Taş kafana gelsin inş.
Herkes eşit şartlarda ozaman bi de Diğer adamı linçliyorlar bunu görmezden gelinip
Diğerinin çapı çok geniş 😂😂Herkes eşit şartlarda ozaman bi de Diğer adamı linçliyorlar bunu görmezden gelinip