Bu heykeli kafana dikmelilerDosi hanımın beni savunması..
------
Heyatım ben Poyraz gibi yeteneksiz değilim algı konusundaHer zaman:. @xemrexxx 'nin algılarını patlatmam gerekirdi.
Bu heykeli kafana dikmelilerDosi hanımın beni savunması..
Heyatım ben Poyraz gibi yeteneksiz değilim algı konusundaHer zaman:. @xemrexxx 'nin algılarını patlatmam gerekirdi.
Ayşe elenmezse yine kavga olur merak etmeBurda hem Berkay’ın hem diğerlerinin suçu var. Bizimkiler bu kadar iyi niyetli olmamalıydı Berkay’a karşı. Batuhan gittikten sonra bu konuda bence sağlam bir duruş sergilemediler
Aleyna - Ayşe’nin arasının yarışma bitene kadar düzelmemesi gerekiyordu
Kibirlenmeye başlar yine.Ayşe elenmezse yine kavga olur merak etmeherşey sms zamanına bakar
Yarışma bittiği için Poyraz gibi o da iyilik meleği olmak istiyor demekkiKibirlenmeye başlar yine.
İyi kızı oynamak sıkmıyor mu acaba zamanında Aleyna’nın yüzüne buz torbasını fırlatacaktı.
Kaliteden anladığı için peşimde.
Babayı yer. .ssAyşe pehlivan gibi kız seni ve @serhatt ı çiroz gibi yer
Teyzem tansiyon aletini al sen yanınaReklam gelir şimdide off
Teyzem tansiyon aletini al sen yanına
Kız biz de kulis yapıp @Dosi yi gönderelimGerek yok dil altını aldım bile
------
Abi bir kere ya bir kerede reklamsız açıkla ölmezsin Acun yaaaaaa
25 dakika sonra aç kanalıGerek yok dil altını aldım bile
------
Abi bir kere ya bir kerede reklamsız açıkla ölmezsin Acun yaaaaaa
Unuttun galiba, çok denendi ama bak ben burda olmaya devamKız biz de kulis yapıp @Dosi yi gönderelim
Ben denemedim25 dakika sonra aç kanalı
------
Unuttun galiba, çok denendi ama bak ben burda olmaya devam
Ben denemedim30 kişilik Vadicilerden bir @Maskeli Fedai bir @Angelica kakdı hepsini gönderdimmelek teyzoş korkudan adını değiştirdi, Maskeli melunu hayatta kalmak için herkese oynuyor
Fark-ı ben :S
Deneyemezsin çünkü yollanan sen olursunBen denemedim30 kişilik Vadicilerden bir @Maskeli Fedai bir @Angelica kakdı hepsini gönderdimmelek teyzoş korkudan adını değiştirdi, Maskeli melunu hayatta kalmak için herkese oynuyor
Fark-ı ben :S
Ben yasemin saylanla emekleyen, kumru ile anaokuluna başlayan, Firdevs yöreoğlu ile ilkokulu, Hürrem Sultan ile ortaokulu, Safiye sultan ile liseyi, merve aksak ile üniversiteyi, Efsun Atahan ile master yapmış, Esma boran la doktoramı vermiş insanım sen kimsin beeeDeneyemezsin çünkü yollanan sen olursun
Ben yasemin saylanla emekleyen, kumru ile anaokuluna başlayan, Firdevs yöreoğlu ile ilkokulu, Hürrem Sultan ile ortaokulu, Safiye sultan ile liseyi, merve aksak ile üniversiteyi, Efsun Atahan ile master yapmış, Esma boran la doktoramı vermiş insanım sen kimsin beee@Angelica @ozmoturk @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Alos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?