- Reaksiyon puanı
- 114,356
- Puanı
- 1,060
İnşallah almazsınızO sayfa hesabını kapatmış zaten sinir oldum.
İnşallah 3.dokunulmazlığı alırız.
İnşallah almazsınızO sayfa hesabını kapatmış zaten sinir oldum.
İnşallah 3.dokunulmazlığı alırız.
Gerçekten ölüm potası, Ben Batuhan’ın bile gitme ihtimali olduğunu düşünüyorum. Hak eden çıksın. Bu oylamada Dora da olmalıydı şaka maka adam hiçbir şey yapmayarak son 6’ya kaldı...
Bence Aleyna gidecek. Ayşe'ye genel halktan fazla oy gelmiştir diye düşünüyorum.Ben nedense Ayşe gidecek diye hissediyorum
Bence Aleyna gidecek. Ayşe'ye genel halktan fazla oy gelmiştir diye düşünüyorum.
İnşallah benim de gönlümden geçen o.Ben nedense Ayşe gidecek diye hissediyorum
İnşallah benim de gönlümden geçen o.Ayşe’ye Poyraz fanları destek olmuş, Aleyna ve Batuhan zaten halk tarafından en çok sevilen isimlerden biri. Bakalım hangisi ağır basacak.
Ben bir yandan da geçenki aile mevzularından sonra Batuhan’ın arada kaynamış olabileceğini düşünüyorum. Hayırlısı artık kendimi her şeye hazırladım ben.
Poyraz finalde, diğeri de kırmızıdan biri olur. Batuhan mı İsmail mi orası kesin değil işteBence Batuhan finale gidecek hatta ne hissediyorum biliyormusun final koltuğunda Poyraz ve Batuhan olacak ikisinden biri şampiyon olacak gibime geliyor
Poyraz finalde, diğeri de kırmızıdan biri olur. Batuhan mı İsmail mi orası kesin değil işte
2135. iletim için birşey diyecek misin?De bence.
Sabriye queen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?