Ahahaha işine geldi senin de tabi.Halkın adamı dondurma reise bak, ne güzel küfür ediyor.
Yok ya sonuçta küfrü eden dondurma reis, net bir şey de duyulmuyor. Sorun olmaz bence.@dreamy
Ahahaha işine geldi senin de tabi.Halkın adamı dondurma reise bak, ne güzel küfür ediyor.
Yok ya sonuçta küfrü eden dondurma reis, net bir şey de duyulmuyor. Sorun olmaz bence.@dreamy
Ben de yarıştığı ilk sezon sevmezdim ama AllStar’da sevmeye başladım. Zaten ben böyle çatlak yarışmacıları seviyorum Evrim, Duygu, Merve vs.Iyy bunu da hiç sevmemSenle hiç anlaşamıyoruz Survivor konusunda ya
![]()
Ahahaha işine geldi senin de tabi.![]()
Duygu'yu da sevmemBen de ilk sezon sevmezdim ama AllStar’da sevmeye başladım. Zaten ben böyle çatlak yarışmacıları seviyorum Evrim, Duygu, Merve vs.Yok ya senle Damla’yı desteklemiştik nasıl unutursun.
![]()
Şimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da.Duygu'yu da sevmemDamla'yı nasıl destekledin sen hayret ediyorum. Damla çatlak değil ki, senin Nagihan falan desteklemen lazımdı
![]()
Bak yaa, kırk yılda bir doğru bir harekette bulunmuştun. Şimdi ondan da pişmansınŞimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da.Nagihan’ı nedense hiç sevmedim hayret edilecek bir durum bence de.
![]()
Mesajım uçmuş 😱Teker teker gönderdik @Maskeli Fedai nin desteklediklerini, paramparça ettik kütüğü![]()
Sen Berna Keklikler’i sever miydin, bak onu da desteklemiştim zamanında.Bak yaa, kırk yılda bir doğru bir harekette bulunmuştun. Şimdi ondan da pişmansın![]()