TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Iyy bunu da hiç sevmem :A Senle hiç anlaşamıyoruz Survivor konusunda ya :A
Ben de yarıştığı ilk sezon sevmezdim ama AllStar’da sevmeye başladım. Zaten ben böyle çatlak yarışmacıları seviyorum Evrim, Duygu, Merve vs. :A Yok ya senle Damla’yı desteklemiştik nasıl unutursun. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
saygisiz-yazarlar_1337302.jpg
images

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ben de ilk sezon sevmezdim ama AllStar’da sevmeye başladım. Zaten ben böyle çatlak yarışmacıları seviyorum Evrim, Duygu, Merve vs. :A Yok ya senle Damla’yı desteklemiştik nasıl unutursun. :A
Duygu'yu da sevmem :A Damla'yı nasıl destekledin sen hayret ediyorum. Damla çatlak değil ki, senin Nagihan falan desteklemen lazımdı :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Duygu'yu da sevmem :A Damla'yı nasıl destekledin sen hayret ediyorum. Damla çatlak değil ki, senin Nagihan falan desteklemen lazımdı :A
Şimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da. :A Nagihan’ı nedense hiç sevmedim hayret edilecek bir durum bence de. :A

Şimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da. :A Nagihan’ı nedense hiç sevmedim hayret edilecek bir durum bence de. :A
Bak yaa, kırk yılda bir doğru bir harekette bulunmuştun. Şimdi ondan da pişmansın :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy