TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yasin beni de güldürmeye başladı. :A Ardahan'ın üzerine giderlerse onu mağdur edebilirler. :A

Ortalığı ben karıştırdım diyor Yasin :F
Yasin’in olduğu ortamda huzur olamaz ya düşünsene ben gerilirim, streslenirim yani hiç kafa dengim değil. :A

Hepsi olaylı anam bunların kızlar da fena :F

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yasin’in olduğu ortamda huzur olamaz ya düşünsene ben gerilirim, streslenirim yani hiç kafa dengim değil. :A

Hepsi olaylı anam bunların kızlar da fena :F
Hahah aynen uzaktan sempati duyabilirsin iyi hoş ama yakından tam kavga etmelik adam :A Kesin kapışırdınız :A

Sanki özenle seçilmiş gibi :A Kaosu bol olur bu sezonun :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Millet ne sms’i atsın ilk günden ya, çok saçma olmuş. Ne karakterlerini ne de performanslarını çözebildik daha... Yasin birinciliğe oynar bu çeneyle :F

Kişi olarak favorin var mı? :A
Bakıyorum. :A

Kişi olarak favori belirleyebilmek için olayları da görmek gerek. Karakterler öyle ortaya çıkıyor :A

Şimdilik Sercan iyi. Ama bakarsın gönüllülerden birini tutar oraya geçerim belli olmaz bu işler :A

Uğur'u destekleyebilirdim ama elenecek sanırım sakatlık dolayısıyla.

• Beğendim
Reactions: dreamy
Bakıyorum. :A

Kişi olarak favori belirleyebilmek için olayları da görmek gerek. Karakterler öyle ortaya çıkıyor :A

Şimdilik Sercan iyi. Ama bakarsın gönüllülerden birini tutar oraya geçerim belli olmaz bu işler :A

Uğur'u destekleyebilirdim ama elenecek sanırım sakatlık dolayısıyla.
Ardahan da iyi erkeklerde karakteri de oturmuş gibi. Sercan da aynı şekilde :A Kızlarda da Meryem’i ve Makbule’yi ( :bhr: ) sevdim :A

Uğur sakatlık mı geçirdi ki veya bir bilgi mi sızdı haberim yok benim (b)

• Beğendim
Ardahan da iyi erkeklerde karakteri de oturmuş gibi. Sercan da aynı şekilde :A Kızlarda da Meryem’i ve Makbule’yi ( :bhr: ) sevdim :A

Uğur sakatlık mı geçirdi ki veya bir bilgi mi sızdı haberim yok benim (b)
Ardahan'ı ben de fena bulmadım. :A Galatasaray'ın maçından dolayı başları kaçırdım biraz, kızları takip edemedim pek :A Ama senin iyi dediklerin iyidir :D

Uğur'un sakatlığı varmış kaçırdım ben. Ayağının üstüne basamıyor. Sosyal medyada elendiği yönünde söylentiler var..

• İlginç
Reactions: dreamy
Ardahan'ı ben de fena bulmadım. :A Galatasaray'ın maçından dolayı başları kaçırdım biraz, kızları takip edemedim pek :A Ama senin iyi dediklerin iyidir :D

Uğur'un sakatlığı varmış kaçırdım ben. Ayağının üstüne basamıyor. Sosyal medyada elendiği yönünde söylentiler var..
Eğer elenirse cidden program adına büyük kayıp olur, en büyük şampiyonluk adaylarından biri bence. :( Umarım gitmez. Önceki sezonlarda da Eser elenmişti böyle...

• Beğendim

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco