The_Erinch
Favori Üye
Tamam ordamısın diye bir yoklayam dedimAbi daha özet bitmedi sakin.
Tamam ordamısın diye bir yoklayam dedimAbi daha özet bitmedi sakin.
Reklam girdi ben çıkıyorum yine.Tamam ordamısın diye bir yoklayam dedim
Kalbim ünlülerin dokunulmazlık oyununu kaybetmesinden yana ama gönüllülerden de Ceyhun ve Gizem’in gitmesini istiyorum. Doğru eksilme olursa grup için de daha iyi olacak.Konsey fragman kesitinden yüzlerden bir tahmin yapabildiniz mi?
Kimin konseyi olur sizce akşam ? @Hachiko @Emre Ozansoy @hayret bi şey @dreamy
Sayın Gs'li dostum düşmanlarımızın tarafına mı geçtiniz..
Acımayacağım onlara..Gerekeni yap... Yap onlara, tamam mı...
Olm sen nasıl ünlülerin kaybetmesini istersinReklam girdi ben çıkıyorum yine.
Kalbim ünlülerin dokunulmazlık oyununu kaybetmesinden yana ama gönüllülerden de Ceyhun ve Gizem’in gitmesini istiyorum. Doğru eksilme olursa grup için de daha iyi olacak.
Sayın Gs'li dostum düşmanlarımızın tarafına mı geçtiniz..
Kendisi hemşehrim sayın GS'li dostum Yani aynı memleketlilik dolayısıyla bir yakınlık söz konusu Ama hiç izlemedim belki izlesem antipatik gelir bilemem :Sayın Gs'li dostum... Yasin'i desteklediğiniz doğru mu...
Sevmiyorum kendilerini.Olm sen nasıl ünlülerin kaybetmesini istersin
Ünlülerde de gitmesi gereken isimler var. Ezgi ve Aşkım gibi mesela."Gönüllüler" Konseyi olması lazım ki, daha heyecanlı yarışlar izleyelim. Hatta 3 hafta art arda Gönüllüler konseyi olmalı. Ceyhun, Gizem, Burak gitmeli
Ünlüler o konuda saat gibi... kimi eleyeceklerini çok iyi biliyor.Ünlülerde de gitmesi gereken isimler var. Ezgi ve Aşkım gibi mesela.
Ben ona bir şey demiyorum, ünlülerde de gitmesi gereken isimlerin olduğunu belirtmek istedim sadece. Gönüllülerin öğrenebilmesi zaman alacak gibi ama bu hafta kaybederlerse %99 Ceyhun çıkacak oylamadan zaten.Ünlüler o konuda saat gibi... kimi eleyeceklerini çok iyi biliyor.
Gönüllüler o kafaya gelmedi henüz.
En büyük kaosss ne zaman olur biliyor musun; bu arada yaşanmışdır..Ben ona bir şey demiyorum, ünlülerde de gitmesi gereken isimlerin olduğunu belirtmek istedim sadece. Gönüllülerin öğrenebilmesi zaman alacak gibi ama bu hafta kaybederlerse %99 Ceyhun çıkacak oylamadan zaten.
Mert’in kaos yönünü seviyorum ama istemez@dreamy Merti size verebiliriz bak
Mert ve Evrim... oFFF EfsaneeMert’in kaos yönünü seviyorum ama istemez
GönüllülerKonsey fragman kesitinden yüzlerden bir tahmin yapabildiniz mi?
Kimin konseyi olur sizce akşam ? @Hachiko @Emre Ozansoy @hayret bi şey @dreamy
Normal bir olay artık Nisa'nın konuşulması Şaşırmadım.O takıma göre iyi performans sergileyince yıldızını parlattı iyiceİlgini çekebilecek gündemler
https://twitter.com/settings/trends
Türkiye tarihinde gündemde
ZirveninAdı NisaBölükbası
39,1 B Tweet
Küba'dan İtalya
Samsun'dan
48,2 B Tweet
Hayrettin neredesin..seninki gündeme girmiş @hayret bi şey
Eski sezonlarda da Akın vardı o aklıma geldi kimse sevmezdi. O da ada değiştirmişti.Mert ve Evrim... oFFF Efsanee