The_Erinch
Favori Üye
Evet yok... sanırım gene çekim günleri karışık gibi ..acaba karnı ağırdığı akşam sonrası çekim galiba.Nisa oyun alanında yoktu. Bir şey mi kaçırdım acaba?
Evet yok... sanırım gene çekim günleri karışık gibi ..acaba karnı ağırdığı akşam sonrası çekim galiba.Nisa oyun alanında yoktu. Bir şey mi kaçırdım acaba?
Geçmiş olsun, şu günlerde bende hastalandım. Dikkat etmek gerekiyor.
Geçmiş olsun canım kardeşim. Kendine dikkat et.
Meryem hazır değil daha.Avantajı şans eseri aldılar, umarım oyunda böyle olmaz Ünlüler.
Yok o dündü. Gittiği gibi çok beklemeden adaya geri geldi. Yoksa dünkü oyunda Meryem oynardı.Evet yok... sanırım gene çekim günleri karışık gibi ..acaba karnı ağırdığı akşam sonrası çekim galiba.
Barışla ciddi sorunları var.
Karşısında Evrim yada Gizem gibi yavaş bir yarışmacı olsaydı şansı vardı. Tek umudum Elif'in atış yapamayıp o arada Meryem arayı kapaması.Meryem reis döndü, inşallah alacak sayısını.
Ama birkaç oyun temkinli gider, hızlı olamaz.Meryem reis döndü, inşallah alacak sayısını.
Aynen alınca çenesi hiçççç durmuyorKaybedin, ama dokunulmazlık oyunlarında Yasin'e kaybetmeyin abi ya.
Elif'in atışları kötü, alır Meryem.Karşısında Evrim yada Gizem gibi yavaş bir yarışmacı olsaydı şansı vardı. Tek umudum Elif'in atış yapamayıp o arada Meryem arayı kapaması.
Ulem Aycan hiç elinin ayarı yokmuş
İnşallahElif'in atışları kötü, alır Meryem.