Şimdi Westworld'e dalış yapıyorum Şerlok beyciğim, yarın irdeleriz sizinle bölümü
Zehirli ok görevi görmez umuyorum bu cümle Utku beyciğim.
Şimdi Westworld'e dalış yapıyorum Şerlok beyciğim, yarın irdeleriz sizinle bölümü
Var mı peki favorin falan
Ee adminlik kolay iş değil, ilgileneceksin tabi herkesleBen sonradan çekirdeğimi alıp okuyorum öyle konuları sadece
Valla ne yalan söylim yok öyle henüz.Sürekli izlemeyince bağlanman zor oluyor birine.Birleşmeden sonra şekillenir herhalde bir şeyler.Geçen sene Okay'ı desteklemiştim, Bora Yusuf falan da iyi yarışmacılardı, bu sene bakacağız artık durumlara, olmazsa da yapacak bir şey yok.
Admini düşünen yok, admin de yoruluyor, adminin de bir canı var.Hayat sana güzel Utku, yaşıyorsun bu hayatı.
Hakan reyiz 1 numaramdır zaten her zaman, bu konsey de yaptığı son efsane şov olarak kayıtlara geçti vay be.Yok mu ya şöyle Hakan reis gibi birisi...
Abi gider gibi yakında, erimiş valla..https://twitter.com/x/status/1241447083019833344
@dreamy @MasacRE @Hachiko @Emre Ozansoy @hayret bi şey @Bully @12.Adam
Ceyhun amcayada üzülüyorum..baksanıza adam eriyip gidiyor...
Bu akşamda Ardahan çok sert eleştirdi.
Onu da panorama da izleriz.O da bana yeter.Asıl atraksiyon ada hayatı
Hakan reyiz 1 numaramdır zaten her zaman, bu konsey de yaptığı son efsane şov olarak kayıtlara geçti vay be.
Eşi benzeri yok Survivor tarihinde, nerde.
Derin Maskeli Fedai devreye girecek o zaman Şerlok..Kütük dostumuz ve @Bully isimli yedek 10 numaramızı bu bataktan çekip almamız gerek sayın Gs’li dostum... Ancak baksanıza Acunspor tarafından ele geçirilmişler, nasıl yapacağız?
Görmedi Şerlok beyciğim, izledim geceZehirli ok görevi görmez umuyorum bu cümle Utku beyciğim.
Hakan reis gibisi gelmez Şerlok beyciğim. Sen bile izlerdin reisi o zamanlar, ah ahh ne günlerdiYok mu ya şöyle Hakan reis gibi birisi...
Çok konuşma da sen de başla izlemeye, sen de eski Survivorculardansın sonuçta, bilmiyoruz sanki
Bıraktım ben bu bataklığıÇok konuşma da sen de başla izlemeye, sen de eski Survivorculardansın sonuçta, bilmiyoruz sanki
Tekeerrr tekeeerrrr gideceksinizzzz reyiz dururken ne Hakan'ı beHakan reis gibisi gelmez Şerlok beyciğim. Sen bile izlerdin reisi o zamanlar, ah ahh ne günlerdi
Bu sene de Yasin var, gel izle sen seversin o tipleriTekeerrr tekeeerrrr gideceksinizzzz reyiz dururken ne Hakan'ı be
Yasin hemşehrim zatenBu sene de Yasin var, gel izle sen seversin o tipleri
Hah tam bulmuşsun yine adamını aferinYasin hemşehrim zatenOnu tutuyorum izlemesem dahi
Seni baltayla keserim kütükHah tam bulmuşsun yine adamını aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?