TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Haftasonu dokunulmazlıklar, salı da eleme var zaten. Haftasonu izleyip salı konseye yetişsen bile yeterli olur :A

Forumda itiraf kaosu yaşanmış sanırım yine, ben de şimdi oralara bakıyordum. İlk anda dalış yapsam ben de bakamazdım herhalde Survivor'a :A
Haftasonu bir de Salı konseyi yeterli oluyor aynen. :A Konseyi de youtube'dan veya acunn.com'dan izliyorum daha sonra. :D Denk gelirsek arada Panorama veya Ekstra :A

Ben mecbur dalış yapıcam ilk anda. Sana hava hoş. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Haftasonu bir de Salı konseyi yeterli oluyor aynen. :A Konseyi de youtube'dan veya acunn.com'dan izliyorum daha sonra. :D Denk gelirsek arada Panorama veya Ekstra :A

Ben mecbur dalış yapıcam ilk anda. Sana hava hoş. :A
Var mı peki favorin falan :A

Ee adminlik kolay iş değil, ilgileneceksin tabi herkesle :A Ben sonradan çekirdeğimi alıp okuyorum öyle konuları sadece :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Ee adminlik kolay iş değil, ilgileneceksin tabi herkesle :A Ben sonradan çekirdeğimi alıp okuyorum öyle konuları sadece :A
"Ben sonradan çekirdeğimi alıp okuyorum öyle konuları sadece " Wallahi bende dehşet içinde okudum itiraf bölümünü...ne entrikalar dönüyormuş forumda dedim içimden...

• Beğendim
@12.Adam Sende takip ediyor musun yarışmayı yoksa arada bakanlardan mısın?
Koyu Fenerbahçeliyiz 😉
Hafta sonunu full takip ediyorum fakat hafta içi dizilerden kaynaklı reklam aralarında bakmaya fırsatım oluyor.Ben oldum olası sadece oyun ve ödüle bakarım ada hayatları beni sarmıyor.Bazen de konseye bakıyorum eğer tv de seyredebileceğim bir program yoksa.

Hafta sonunu full takip ediyorum fakat hafta içi dizilerden kaynaklı reklam aralarında bakmaya fırsatım oluyor.Ben oldum olası sadece oyun ve ödüle bakarım ada hayatları beni sarmıyor.Bazen de konseye bakıyorum eğer tv de seyredebileceğim bir program yoksa.
Asıl atraksiyon ada hayatı :)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
"Ben sonradan çekirdeğimi alıp okuyorum öyle konuları sadece " Wallahi bende dehşet içinde okudum itiraf bölümünü...ne entrikalar dönüyormuş forumda dedim içimden...
Her itiraf programı ve sonrasında böyle bir ortam oluyor işte. İçlerinde biriktirdiklerini oraya döküyorlar hep.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Valla ne yalan söylim yok öyle henüz. :D Sürekli izlemeyince bağlanman zor oluyor birine. :A Birleşmeden sonra şekillenir herhalde bir şeyler. :D Geçen sene Okay'ı desteklemiştim, Bora Yusuf falan da iyi yarışmacılardı, bu sene bakacağız artık durumlara, olmazsa da yapacak bir şey yok. :D

Admini düşünen yok, admin de yoruluyor, adminin de bir canı var. :A Hayat sana güzel Utku, yaşıyorsun bu hayatı. :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking