The_Erinch
Favori Üye
bu hafta çok konuşuldu birde aycan ve elifin gülme sahnesi var berkan konuşurken... halk hemen berkanı ilk 2 ye alabilir bu hafta....Berkan’a da ciddi destek var bugün.![]()
bu hafta çok konuşuldu birde aycan ve elifin gülme sahnesi var berkan konuşurken... halk hemen berkanı ilk 2 ye alabilir bu hafta....Berkan’a da ciddi destek var bugün.![]()
Şampiyona bakarken çekilmiş bir fotoğrafı... Cemal Can'a bakarken...
Sercan da listedeymiş, ne oluyor bugün böyleBerkan’a da ciddi destek var bugün.![]()
O zaman Evrim finale çıkmış ve o fotoğraf Barış Evrim'e bakarken çekilmiş.Cemal'e bakmak için arkasına dönmesi lazım.Çünkü Şampiyon otururken, o arkada izliyor olacak.
![]()
O zaman Evrim finale çıkmış ve o fotoğraf Barış Evrim'e bakarken çekilmiş.![]()
Barışı yazarlar diye düşünüyorum ben yasin cemal ardahan nisa yazmaz
Bugünkü mücadelesi meyvesini verir umarım.Berkan'ı boşver önemli olan Evrim...
Ni*a'ya oy atıp, Evrim'e atmamazlık yapmaz inşAllah izleyici.Eğer Ni*a Evrim'i geçerse cidden saçmalık olur!
Ben de canlı izledim o sahneyi çok şaşırdım, Elif neyse de Aycan’ın imajı çizildi gözümde. Ki Aycan voleybol oyununda da sınırları aşmamıştı.bu hafta çok konuşuldu birde aycan ve elifin gülme sahnesi var berkan konuşurken... halk hemen berkanı ilk 2 ye alabilir bu hafta....
Cemal Can da var. Final KuzusuSercan da listedeymiş, ne oluyor bugün böyle![]()
O zaman Evrim finale çıkmış ve o fotoğraf Barış Evrim'e bakarken çekilmiş.![]()
Demek ki kaybedecek finalde
Bu seferde yazarlarsa daha da oyun kazanamaz inşallah hiç biri.
İnşAllahh ablacım valla düşüncem öyle saydıklarımın Nisaya davranışı belli yazmazlar gibime geliyo
Hadi Cemal neyse de Berkan ile Sercan'ın pek desteği yoktu normaldeBugünkü mücadelesi meyvesini verir umarım.
Ben de canlı izledim o sahneyi çok şaşırdım, Elif neyse de Aycan’ın imajı çizildi gözümde. Ki Aycan voleybol oyununda da sınırları aşmamıştı.
Cemal Can da var. Final Kuzusu![]()