@Sherlock beyciğim çok mu şaşırttım seni Survivor izleyerek, ilginç atıp uzaklaşmışsın konudan
Siz eski Survivor tayfasından olduğunuz için izlemenize çok şaşırmadım Utku beyciğim, zaten evden fazla çıkmadığımız bu günlerde iyi de gidiyordur...
@Sherlock beyciğim çok mu şaşırttım seni Survivor izleyerek, ilginç atıp uzaklaşmışsın konudan
Elimden geldiğince olmaya çalışıyorum yarın full olurum inşallah bakalım.Kemik kadromuz var bu sene değil mi @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Hachiko gecikmeli gelsede @dreamy
Tabi farklı ses,farklı yorumdurBekleriz
s panaroma dörtlüsünün yorumları daha objektif olduğunu düşünüyorsun.Çünkü zamanında survivor ı tecrübe etmiş kişilerden oluşuyor.S Ekstra yı ise Beyaz Futbol a benzetiyorsun diyaloglar hem eğlenceli oluyor hem de yorumcular(Semih ve Ümit )sık sık anlaşmazlığa düşüyorlar.İşim gereği ona hiç bakamıyorum ama o kadroyu daima daha sevmişimdir... Hakan,İhsan,Damla ,Sema falan bence daha iyi yorumlar yapıyorlar. En çok İhsanı ve Damlayı severim.
Ekstrada Murat Özarı gereksiz..Semih pek sevmiyorum....
Panaroma AB .. Akşamki TOTAL misali
Bu corona dolu günlerde geri dönebilirsin bence, bütün gün corona'dan insanın içi bayılıyorBen uzaklaştım.Niye öyle oldum anlamadım ama uzaklaştım pat diye anlam veremedim.
Bak sende çok güzel örnekledin 😉s panaroma dörtlüsünün yorumları daha objektif olduğunu düşünüyorsun.Çünkü zamanında survivor ı tecrübe etmiş kişilerden oluşuyor.S Ekstra yı ise Beyaz Futbol a benzetiyorsun diyaloglar hem eğlenceli oluyor hem de yorumcular(Semih ve Ümit )sık sık anlaşmazlığa düşüyorlar.
Kaos istiyorum ya...
Onun yerine dizi kasıyorum, Leyla ile Mecnun ilk sezonu bitirdim. Elite bitirdim, bir haftada 7 film izledim falan daha geniş yelpazeli geçiyor.Bu corona dolu günlerde geri dönebilirsin bence, bütün gün corona'dan insanın içi bayılıyor
Şimdi Westworld'e dalış yapıyorum Şerlok beyciğim, yarın irdeleriz sizinle bölümüSiz eski Survivor tayfasından olduğunuz için izlemenize çok şaşırmadım Utku beyciğim, zaten evden fazla çıkmadığımız bu günlerde iyi de gidiyordur...Beni şaşırtan Westworld yerine tercih etmiş olmanız oldu.
Annem geçen gün bir cümle kurdu" Oğlum; dizilerimi izliyorum ama baştan beri izlediğim için,internete bakıyorum,heryerde salgın haberleri içim şişiyor; o yüzden Survivor 4 gözle bekliyorum,tüm kafamı boşaltıyor"Bu corona dolu günlerde geri dönebilirsin bence, bütün gün corona'dan insanın içi bayılıyor
Hafta sonları izlemeye çalışıyorum, hafta içi dizilerimi tercih ediyorum.
Leyla ile Mecnun isabetli bir seçim olmuş. Efsaneyi geç de olsa izlemen güzelOnun yerine dizi kasıyorum, Leyla ile Mecnun ilk sezonu bitirdim. Elite bitirdim, bir haftada 7 film izledim falan daha geniş yelpazeli geçiyor.
Daha önce ara sıra izliyordum ama oturup tam izlememiştim, Netflix'te var evet oradan gidiyorum.Leyla ile Mecnun isabetli bir seçim olmuş. Efsaneyi geç de olsa izlemen güzelNetflix'de de var herhalde, oradan akar gider dizi
Sen yarına yazma bak ben sana kaosu yaşatacamKaos istiyorum ya...
Haftasonu dokunulmazlıklar, salı da eleme var zaten. Haftasonu izleyip salı konseye yetişsen bile yeterli olurHafta sonları izlemeye çalışıyorum, hafta içi dizilerimi tercih ediyorum.
Adem'in şampiyonluğundan sonra izlemedim eskisi gibi ama tamamen de bırakmış değilim, az çok hakim oluyorum olaylara.
Bugün oturup izleyecektim ama forumdaki kaos ortamı müsaade etmedi
Kısmet yarına artık
Sırf senin için gelicem yarın.Sen yarına yazma bak ben sana kaosu yaşatacamartık evlerede gelemiyoruz evine dron yollucam
Doğrumu bilmiyorum ama ünlülerin ada yanıyormuş olmSırf senin için gelicem yarın.Ama işte kaos olmadıkça yazasım gelmiyor benim tam izlemem için birilerinin tartışması, olaylı konseylerin yaşanması gerekiyor.
Survivor güzel ya. Akşam tv başına oturursan izlenecek çoğu yerli diziden daha iyi bence. Onun dışında netten yabancı dizileri, filmleri falan izliyoruz zatenAnnem geçen gün bir cümle kurdu" Oğlum; dizilerimi izliyorum ama baştan beri izlediğim için,internete bakıyorum,heryerde salgın haberleri içim şişiyor; o yüzden Survivor 4 gözle bekliyorum,tüm kafamı boşaltıyor"
İşte bende bu yüzden seviyorum... herşeyi geçici olarak unutmamı sağlıyor.
Kafam boşalıyor.
Bu forumda çok antisi var..başlarda tartışmak istedim ama anlamsız geldi,boş verdim.
İnsanların eğlenceye ve kafa dağıtmayada ihtiyacı var.
Zaten farkettim..özellikle ratingler açıklandığında sallayanlar ,cevap gelmedikçe artık survivor hakkında pek yorum yazmıyorlarSurvivor güzel ya. Akşam tv başına oturursan izlenecek çoğu yerli diziden daha iyi bence. Onun dışında netten yabancı dizileri, filmleri falan izliyoruz zaten
Evet forumda var öyle baya anti. Boşver bence de, kimse karşılık vermezse onlar da sıkılır bir süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?