TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Sherlock beyciğim çok mu şaşırttım seni Survivor izleyerek, ilginç atıp uzaklaşmışsın konudan

Siz eski Survivor tayfasından olduğunuz için izlemenize çok şaşırmadım Utku beyciğim, zaten evden fazla çıkmadığımız bu günlerde iyi de gidiyordur...
Beni şaşırtan Westworld yerine tercih etmiş olmanız oldu.

Reactions: MasacRE
s panaroma dörtlüsünün yorumları daha objektif olduğunu düşünüyorsun.Çünkü zamanında survivor ı tecrübe etmiş kişilerden oluşuyor.S Ekstra yı ise Beyaz Futbol a benzetiyorsun diyaloglar hem eğlenceli oluyor hem de yorumcular(Semih ve Ümit )sık sık anlaşmazlığa düşüyorlar.

Reactions: The_Erinch
Bak sende çok güzel örnekledin 😉

Reactions: 12.Adam
Bu corona dolu günlerde geri dönebilirsin bence, bütün gün corona'dan insanın içi bayılıyor
Onun yerine dizi kasıyorum, Leyla ile Mecnun ilk sezonu bitirdim. Elite bitirdim, bir haftada 7 film izledim falan daha geniş yelpazeli geçiyor.

Şimdi Westworld'e dalış yapıyorum Şerlok beyciğim, yarın irdeleriz sizinle bölümü

Reactions: Sherlock
Bu corona dolu günlerde geri dönebilirsin bence, bütün gün corona'dan insanın içi bayılıyor
Annem geçen gün bir cümle kurdu" Oğlum; dizilerimi izliyorum ama baştan beri izlediğim için,internete bakıyorum,heryerde salgın haberleri içim şişiyor; o yüzden Survivor 4 gözle bekliyorum,tüm kafamı boşaltıyor"

İşte bende bu yüzden seviyorum... herşeyi geçici olarak unutmamı sağlıyor.
Kafam boşalıyor.
Bu forumda çok antisi var..başlarda tartışmak istedim ama anlamsız geldi,boş verdim.

İnsanların eğlenceye ve kafa dağıtmayada ihtiyacı var.

@Dosi yi de eklemek lazım bu kemik kadroya

@Yiğitt @Bully siz ne yapıyorsunuz, uzaklaştınız mı Survivor'dan
Hafta sonları izlemeye çalışıyorum, hafta içi dizilerimi tercih ediyorum.

Adem'in şampiyonluğundan sonra izlemedim eskisi gibi ama tamamen de bırakmış değilim, az çok hakim oluyorum olaylara.

Bugün oturup izleyecektim ama forumdaki kaos ortamı müsaade etmedi

Kısmet yarına artık

Onun yerine dizi kasıyorum, Leyla ile Mecnun ilk sezonu bitirdim. Elite bitirdim, bir haftada 7 film izledim falan daha geniş yelpazeli geçiyor.
Leyla ile Mecnun isabetli bir seçim olmuş. Efsaneyi geç de olsa izlemen güzel
Netflix'de de var herhalde, oradan akar gider dizi

Reactions: Yiğitt
Leyla ile Mecnun isabetli bir seçim olmuş. Efsaneyi geç de olsa izlemen güzel
Netflix'de de var herhalde, oradan akar gider dizi
Daha önce ara sıra izliyordum ama oturup tam izlememiştim, Netflix'te var evet oradan gidiyorum.
Süreleri de kısa olunca akıp gidiyor zaten...

Haftasonu dokunulmazlıklar, salı da eleme var zaten. Haftasonu izleyip salı konseye yetişsen bile yeterli olur

Forumda itiraf kaosu yaşanmış sanırım yine, ben de şimdi oralara bakıyordum. İlk anda dalış yapsam ben de bakamazdım herhalde Survivor'a

Reactions: Bully
Sen yarına yazma bak ben sana kaosu yaşatacam
artık evlerede gelemiyoruz evine dron yollucam
Sırf senin için gelicem yarın.
Ama işte kaos olmadıkça yazasım gelmiyor benim tam izlemem için birilerinin tartışması, olaylı konseylerin yaşanması gerekiyor.

Survivor güzel ya. Akşam tv başına oturursan izlenecek çoğu yerli diziden daha iyi bence. Onun dışında netten yabancı dizileri, filmleri falan izliyoruz zaten

Evet forumda var öyle baya anti. Boşver bence de, kimse karşılık vermezse onlar da sıkılır bir süre sonra

@12.Adam Sende takip ediyor musun yarışmayı yoksa arada bakanlardan mısın?
Koyu Fenerbahçeliyiz 😉

Zaten farkettim..özellikle ratingler açıklandığında sallayanlar ,cevap gelmedikçe artık survivor hakkında pek yorum yazmıyorlar