TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ünlüler oyunlarda başarılı olsa bile takım değil bence. Berkan kaybedince sökmeye bile gitmediler. Kazanınca göklere çıkarıp kaybedince yerin dibine sokuyorlar.
Zaten takım olabileceklerini de pek zannetmiyorum.Neredeyse hepsinde ego tavan. O benim de dikkatimi çekti.👌Berkan a karşı neden böyle bir tavır içindeler acaba?

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Bu arada farklı birini görmek iyi oldu bu sayfada :)
Protein Tozu Burak Sadece.....Ceyhun ve Gizemden sonra o geliyor.
Erkeklerde Ceyhun, sonra da Tayfun'u zayıf olarak görmüştüm ben. Onlardan sonra Burak geliyor olabilir doğru. Tayfun gitti zaten, sıra Ceyhun'da şimdi. Gizem de kızlar arasında zayıf evet. Ama ünlülerde de zayıf kızlar var hâlâ.

Ben bir geçen sene izlemedim Survivor'u. Ondan önce hep izlerdim, forumda da baya yorumlardık beraber :D Bu sene başlarda pek izleyemedim ama şimdi izliyorum genelde. Forumda pek aktif olmadığımdan konuya girmemiştim ama daha sık uğrarsam katılırım gösteririm ben de konuya.

Erkeklerde Ceyhun, sonra da Tayfun'u zayıf olarak görmüştüm ben. Onlardan sonra Burak geliyor olabilir doğru. Tayfun gitti zaten, sıra Ceyhun'da şimdi. Gizem de kızlar arasında zayıf evet. Ama ünlülerde de zayıf kızlar var hâlâ.

Ben bir geçen sene izlemedim Survivor'u. Ondan önce hep izlerdim, forumda da baya yorumlardık beraber :D Bu sene başlarda pek izleyemedim ama şimdi izliyorum genelde. Forumda pek aktif olmadığımdan konuya girmemiştim ama daha sık uğrarsam katılırım gösteririm ben de konuya.
Kemik kadromuz var bu sene değil mi @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Hachiko gecikmeli gelsede @dreamy

Tabi farklı ses,farklı yorumdur :) :) :) Bekleriz :bhr: :bhr:

Neden öle dedin? Survivor Panorama hakkında ne düşünüyorsun?
İşim gereği ona hiç bakamıyorum ama o kadroyu daima daha sevmişimdir... Hakan,İhsan,Damla ,Sema falan bence daha iyi yorumlar yapıyorlar. En çok İhsanı ve Damlayı severim.
Ekstrada Murat Özarı gereksiz..Semih pek sevmiyorum....
Panaroma AB .. Akşamki TOTAL misali :D :D :D

@Sherlock beyciğim çok mu şaşırttım seni Survivor izleyerek, ilginç atıp uzaklaşmışsın konudan :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock