The_Erinch
Süper Favori Üye
Olm 5 laptop var sende galiba...her konuya yorum..ışık hızıyla konu açma..Ünlüler alacak gibi oluyor, Gönüllüler alıyor.7 - 6 umarım vermezler bu oyunu!
![]()
Reklama girerse kesin ama reklam vermezse belli olmaz.Saate göre bu oyun ünlülerin. Sizce?
Ama bir konuda teşekkür ediyorum..Birçok insanın aksine hiçbir konuda beni unutmadan etiket atıyorsunOlm 5 laptop var sende galiba...her konuya yorum..ışık hızıyla konu açma..
Olm şüpheleniyorum senden ..![]()
![]()
![]()
Olm 5 laptop var sende galiba...her konuya yorum..ışık hızıyla konu açma..
Olm şüpheleniyorum senden ..![]()
![]()
![]()
Ama bir konuda teşekkür ediyorum..Birçok insanın aksine hiçbir konuda beni unutmadan etiket atıyorsun![]()
Reklama girerse kesin ama reklam vermezse belli olmaz.
Şu reklam olayını bence değiştirmeliler, örn. 6-6 yada 7-7 iken girseler reklama en azından kimin kazandığını tahmin edemeyiz, böyle olunca heyecanı kalmıyor.
8-6Şimdi kaç kaçtılar?
Benim tahminime göre 10-6 alır ünlüler.8-6
Yada 10-7 biter emin değilim. Gönüllüler 1-2 oyun alır herhalde. Tabi o çekiciler olduğu sürece zor ama.
Şimdi insanlar eve kapandığı için Acun bölümü uzatabilir. Kendi kanalı zaten, sonrasında program da yok. İmkan vermiyorum ama 10-9 biterse de Acun'un taktiği diye şaşırmamBenim tahminime göre 10-6 alır ünlüler.
Uzatsa reytingleri yükselir ama akıl etmemiştir.Şimdi insanlar eve kapandığı için Acun bölümü uzatabilir. Kendi kanalı zaten, sonrasında program da yok. İmkan vermiyorum ama 10-9 biterse de Acun'un taktiği diye şaşırmam![]()