hayret bi şey
Emekli
Evrim'i kaale almıyorum gibi bir şey artıkKesinlikle saçmaladı...İyi bozdu Acun.
Bu arada Evrimin ,"Açgözlüler" lafıda çok ayıp ..(gerçi ben kaçırdım sanırım dediği anı )
Evrim'i kaale almıyorum gibi bir şey artıkKesinlikle saçmaladı...İyi bozdu Acun.
Bu arada Evrimin ,"Açgözlüler" lafıda çok ayıp ..(gerçi ben kaçırdım sanırım dediği anı )
Burak o kadar zayıf mı ya. Ben hepsini izlemedim ama izlediğim kısımlarda o kadar kötü görünmemişti bana.Ceyhun-Gizem ve Burak çok fazla.... kanayan yarası var.
Doğru eksilme ne demek?Evrim'i kaale almıyorum gibi bir şey artık
Bu arada farklı birini görmek iyi oldu bu sayfadaBurak o kadar zayıf mı ya. Ben hepsini izlemedim ama izlediğim kısımlarda o kadar kötü görünmemişti bana.
İlk olarak takıma katkı sağlamayan kişilerin elenmesi.Doğru eksilme ne demek?
@dreamy kardeşim ne diyor bu bakEvrim'i kaale almıyorum gibi bir şey artık
Çürükleri yollamak..kemik kadroyu kurmak .. Örnek Ünlüler.Doğru eksilme ne demek?
Teşekkür ederim 😊İlk olarak takıma katkı sağlamayan kişilerin elenmesi.
Zaten takım olabileceklerini de pek zannetmiyorum.Neredeyse hepsinde ego tavan. O benim de dikkatimi çekti.👌Berkan a karşı neden böyle bir tavır içindeler acaba?Ünlüler oyunlarda başarılı olsa bile takım değil bence. Berkan kaybedince sökmeye bile gitmediler. Kazanınca göklere çıkarıp kaybedince yerin dibine sokuyorlar.
Erkeklerde Ceyhun, sonra da Tayfun'u zayıf olarak görmüştüm ben. Onlardan sonra Burak geliyor olabilir doğru. Tayfun gitti zaten, sıra Ceyhun'da şimdi. Gizem de kızlar arasında zayıf evet. Ama ünlülerde de zayıf kızlar var hâlâ.Bu arada farklı birini görmek iyi oldu bu sayfada
Protein Tozu Burak Sadece.....Ceyhun ve Gizemden sonra o geliyor.
Kemik kadromuz var bu sene değil mi @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Hachiko gecikmeli gelsede @dreamyErkeklerde Ceyhun, sonra da Tayfun'u zayıf olarak görmüştüm ben. Onlardan sonra Burak geliyor olabilir doğru. Tayfun gitti zaten, sıra Ceyhun'da şimdi. Gizem de kızlar arasında zayıf evet. Ama ünlülerde de zayıf kızlar var hâlâ.
Ben bir geçen sene izlemedim Survivor'u. Ondan önce hep izlerdim, forumda da baya yorumlardık beraber Bu sene başlarda pek izleyemedim ama şimdi izliyorum genelde. Forumda pek aktif olmadığımdan konuya girmemiştim ama daha sık uğrarsam katılırım gösteririm ben de konuya.
Kıskançlık olabilir mi..İnsan kendinden iyi olanı içten kıskanır ve ısırmak isteyebilir.Zaten takım olabileceklerini de pek zannetmiyorum.Neredeyse hepsinde ego tavan. O benim de dikkatimi çekti.👌Berkan a karşı neden böyle bir tavır içindeler acaba?
Survivor ekstra da şu an bu konu yorumlanıyor.Kıskançlık olabilir mi..İnsan kendinden iyi olanı içten kıskanır ve ısırmak isteyebilir.
Ekstrayıda zoraki bakıyorum...İlgimi çekmeyen bir kadro.Survivor ekstra da şu an bu konu yorumlanıyor.
Neden öle dedin? Survivor Panorama hakkında ne düşünüyorsun?Ekstrayıda zoraki bakıyorum...İlgimi çekmeyen bir kadro.
İşim gereği ona hiç bakamıyorum ama o kadroyu daima daha sevmişimdir... Hakan,İhsan,Damla ,Sema falan bence daha iyi yorumlar yapıyorlar. En çok İhsanı ve Damlayı severim.Neden öle dedin? Survivor Panorama hakkında ne düşünüyorsun?
Sonradan geldi ve performans olarak çoğundan iyi. Kısaca risk teşkil ediyorZaten takım olabileceklerini de pek zannetmiyorum.Neredeyse hepsinde ego tavan. O benim de dikkatimi çekti.👌Berkan a karşı neden böyle bir tavır içindeler acaba?
@Dosi yi de eklemek lazım bu kemik kadroyaKemik kadromuz var bu sene değil mi @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Hachiko gecikmeli gelsede @dreamy
Tabi farklı ses,farklı yorumdur Bekleriz