Emre Ozansoy
Moderatör
Ben senin yazdıklarına çıldırmıyorum artık canım, komik buluyorum.Her zamanki gibi ironilerim ile çıldırtıyorum.
O adanın zaten Atakan gibi bir lidere ihtiyacı var. 2018'de gelmedi ki şu Nagihanın gerçek yüzünü ortaya çıkarsın, 2016'da olduğu gibi.
O adanın zaten Atakan gibi bir lidere ihtiyacı var. 2018'de gelmedi ki şu Nagihanın gerçek yüzünü ortaya çıkarsın, 2016'da olduğu gibi.
Nereye doğru inanıyoruz?Ben senin yazdıklarına çıldırmıyorum artık canım, komik buluyorum.
Konu ile alakası yok ama Merve AydınNereye doğru inanıyoruz?
@Emre Ozansoy ben bugün hiç Merve Aydın'dan bahsettim mi? Aman allahım yoksa unuttum mu, neyse Merve Aydın en iyisidir, rahatladım şimdi.
Acun medya bile illallah etmiş zamanında, başlığa bak. HahahahahahaParkurların kraliçesi Nagihan Karadere, hem 2016'da hem 2018'de diğer yarışmacılar gibi iki yüzlü değildi.
Bu akşam konseyde hatırlat bana yine bahsedeyim alakasız ama yapamıyorum ben yoksa.Merve Aydın, Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadın yarışmacısıdır.
Bu akşam konseyde hatırlat bana yine bahsedeyim alakasız ama yapamıyorum ben yoksa.
Hahahahahahaha Acunum ne yapıyorsa doğru.Voleybol maçının rövanşı diyor Acun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?