Ne kadar önemli bilgiler.Aycan yeni bir sevinç hareketi arıyormuş. @Maskeli Fedai
Ne kadar önemli bilgiler.Aycan yeni bir sevinç hareketi arıyormuş. @Maskeli Fedai
Ne kadar önemli bilgiler.
Dondurma reisin bıraktıklarına say.
fragmani şimdi izledim.
Mert'in sakatlik muhabbeti etmesi fazla problem yaratılmış ki Nisa'nin olayına deyiniyor ve çok haklı konuşmuş. Şu kızın çocuksu hareketlerini bile pohpohlayip duruyorlar.
Gidecekse gitsin artık yeter. Acun'da yarışmayı bireysele çevirsin. Kız sayısı az diye Acun birşey yapmıyor. yoksa daha ikinci mizmizlanmada bir çaresine bakardı.
Ayağı nüksetmiştir...
Bugünkü oyunda da Evrim öyle vuracak ayağını, fragmanda vardı görmüşsündür. Onda sakatlık olmayacak ama herhalde yoksa gösterirlerdi, olabiliyor yani öyle şeyler.Kendi yaptı ama onu yine.
Daha önce de dediğim gibi Cemal'den yana korkum yok da başka birileriyle böyle yakın pozisyonlara girerse o zaman sıkıntı
Ne de güzel konuşmuşsun Şerlok beyciğim, helal olsunDosi hanıma bakın... Neler neler demiş reisime...
Mert isimli yarışmacı konuşmaktan başka hiçbir şey yapamıyor, bunu bildiği için karşı takımdan Nisa'yı seçmiş saldırıyor işte. Kendi takımı bile bunu yavaş yavaş fark ediyorken siz burada hala bu boş reisi savunuyorsunuz.
Kız sayısı az diye değil, performansı en yüksek olan kadın yarışmacı Nisa. Onu gönderdiği an Gönüllüler takımı oyun falan kazanamaz bir daha. Anladığım kadarıyla bu sene takımları dengelemek için baya uğraşmış, bu yüzden göndermiyor ki gönderemez de zaten. Survivor şartlarında zorlanıyor diye yarışmacı mı gönderecek? Yarışmacıların kızın ağlamasıyla ilgilendikleri falan yok, ilgileniyormuş gibi yapıp üzerinden prim yapıyorlar ve sms kazanmaya çalışıyorlar. Siz bu kızın ağlamasına neden bu kadar takıldınız ki onu anlamadım ben.
Mert ne dese haklıdır deyip cümleme başlayayımDosi hanıma bakın... Neler neler demiş reisime...
Mert isimli yarışmacı konuşmaktan başka hiçbir şey yapamıyor, bunu bildiği için karşı takımdan Nisa'yı seçmiş saldırıyor işte. Kendi takımı bile bunu yavaş yavaş fark ediyorken siz burada hala bu boş reisi savunuyorsunuz.
Kız sayısı az diye değil, performansı en yüksek olan kadın yarışmacı Nisa. Onu gönderdiği an Gönüllüler takımı oyun falan kazanamaz bir daha. Anladığım kadarıyla bu sene takımları dengelemek için baya uğraşmış, bu yüzden göndermiyor ki gönderemez de zaten. Survivor şartlarında zorlanıyor diye yarışmacı mı gönderecek? Yarışmacıların kızın ağlamasıyla ilgilendikleri falan yok, ilgileniyormuş gibi yapıp üzerinden prim yapıyorlar ve sms kazanmaya çalışıyorlar. Siz bu kızın ağlamasına neden bu kadar takıldınız ki onu anlamadım ben.
Ya şu Barış'ı savunurken senin ve @vadikızı'nın düştüğü durum... Neyse bir şey demeyeceğim.
Öncelikle Ersinin köpeğinin vefatını öğrenecekmiş Salı günü.. buna üzüldüm. Hayvan sevgisi çok ayrıdır ki Ersinin Mese karşı sevgisini tüm Türkiye gördü..
Nisa meselesine biraz okuduğum kadarıyla orta vadede ayrılma;elenme falan yok deniyor... Ama ülkenin yarıya bölünük olduğuna eminim Nisa konusunda;sosyal medya bu konuda en büyük veri.
Nisanın en büyük artısı performans olarak çok başarılı olması ama bu başarı onu biryere kadar taşıyacak.
Evrimi Nisaya göre daha çok destekliyorum.
Şuan gene izliyorumda .. Resmen 5 yaşında çocuk gibi ağlıyor;Yasin ve Cemalde beşikteki bebek gibi ne yapsak diye pervane yanında...