Emre Ozansoy
Moderatör
Ben senin yazdıklarına çıldırmıyorum artık canım, komik buluyorum.Her zamanki gibi ironilerim ile çıldırtıyorum.![]()
O adanın zaten Atakan gibi bir lidere ihtiyacı var. 2018'de gelmedi ki şu Nagihanın gerçek yüzünü ortaya çıkarsın, 2016'da olduğu gibi.
O adanın zaten Atakan gibi bir lidere ihtiyacı var. 2018'de gelmedi ki şu Nagihanın gerçek yüzünü ortaya çıkarsın, 2016'da olduğu gibi.![]()
Nereye doğru inanıyoruz?Ben senin yazdıklarına çıldırmıyorum artık canım, komik buluyorum.![]()
Konu ile alakası yok ama Merve AydınNereye doğru inanıyoruz?![]()
@Emre Ozansoy ben bugün hiç Merve Aydın'dan bahsettim mi? Aman allahım yoksa unuttum mu, neyse Merve Aydın en iyisidir, rahatladım şimdi.![]()
Acun medya bile illallah etmiş zamanında, başlığa bak. HahahahahahaParkurların kraliçesi Nagihan Karadere, hem 2016'da hem 2018'de diğer yarışmacılar gibi iki yüzlü değildi.![]()
Bu akşam konseyde hatırlat bana yine bahsedeyim alakasız ama yapamıyorum ben yoksa.Merve Aydın, Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadın yarışmacısıdır.![]()
Bu akşam konseyde hatırlat bana yine bahsedeyim alakasız ama yapamıyorum ben yoksa.![]()
Hahahahahahaha Acunum ne yapıyorsa doğru.Voleybol maçının rövanşı diyor Acun.![]()