batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Eğer çekilme falan olmazsa ilk haftadan eleneceği belli oldu gibiAllahım bu Melis nedir... Melisa geliyor aklıma🙈
Eğer çekilme falan olmazsa ilk haftadan eleneceği belli oldu gibiAllahım bu Melis nedir... Melisa geliyor aklıma🙈
Ben de bilmiyorum anlamını ama o hareketten fesat bir anlam çıkarabilirim rahatlıkla, hiç hoş değil.Şuna yorum yaptın mı sen? görmedim galiba@kerem bize anlamını söylemiyor@Forumdash
keremden bir alıntı var, belkide geldi cevap
https://twitter.com/x/status/1229119673796628483
Sen Survivor izleyince ayni ben iste.Ben de bilmiyorum anlamını ama o hareketten fesat bir anlam çıkarabilirim rahatlıkla, hiç hoş değil.
Boyu uzun, bu oyundan dezavantaj yaşıyprBarış 0 çekti, toparlanması şart..
Küfür iste ya, nasil söyleyeyim.Şuna yorum yaptın mı sen? görmedim galiba@kerem bize anlamını söylemiyor@Forumdash
keremden bir alıntı var, belkide geldi cevap
https://twitter.com/x/status/1229119673796628483
Onlar öyle bilsinler o zaman.
Bu isareti baskasina yapsan seni hastanelik edebilir.
cevabı yukardakiBen de bilmiyorum anlamını ama o hareketten fesat bir anlam çıkarabilirim rahatlıkla, hiç hoş değil.
Sadece bugünlük (umarım
Öyle olmana çok sevindimSen Survivor izleyince ayni ben iste.
Aa doğru izlemiştim ben Yasin’i burada... Adam kendini yarışmalara atıp yürüdü vallacevabı yukardaki
bu arada yasin'i nasıl hatırlamadın? 😱
Kısmetse Olurve düzgun türkçeli
Sadece bugünlük (umarım) 10 senelik kadrolu survivor izleyicisiydim ama geçen sene yarım yamalak,bu sene bu akşam izliyorum TV'de o açık diye ama yarına Yasak Elma izlerimeminim Yasak Elma izlememi tercih edersin
Medyapimcigimin Yasak Elma'si bu programi bese katlayip sollar, bu ne? Hepsi vakit kaybi.cevabı yukardaki
bu arada yasin'i nasıl hatırlamadın? 😱
Kısmetse Olurve düzgun türkçeli
Sadece bugünlük (umarım) 10 senelik kadrolu survivor izleyicisiydim ama geçen sene yarım yamalak,bu sene bu akşam izliyorum TV'de o açık diye ama yarına Yasak Elma izlerimeminim Yasak Elma izlememi tercih edersin
Seni öldürürüm.Öyle olmana çok sevindim
Hızlı ama atışları çok kötü, onu başarırsa oyun bırakmaz.Barış 0 çekti, toparlanması şart..
Onlar öyle bilsinler o zaman.
Bu isareti baskasina yapsan seni hastanelik edebilir.
İşte bizde de öyle algılandiği için kavga cıkcaktı. Almanyada öyle anlaşilmıyor dedi acun. Oysa kadın türk
Alman-Türk yanlış anlaşılmaları hep olay zaten. Sahra ve Berna olayları da patlak vermişti öyle, yine yanlış anlaşılıyordu Berna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?