TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ünlülerde Aycan ve Elif polemiği oldukça dikkat çekiciydi, bu olay burda kapanmaz bence.

Yasin adına utandık yine.

Ben ikide birimi yaptım diyip geri çekilmek nedir? Takımına moral olmuyor bildiğin. Gönüllüler kaybetse de bu şekil konuşmuyorlar en azından arkadaşlarına.

Reactions: dreamy
Nisa reis Aycan’a haddini bildirdi.

Ünlüler her şekilde verecek bu oyunu, o kadar oyunu kazanıp dokunulmazlık vermek cidden saçmalık!

Yasin, Ceyhun ve Burak'a oyun kaybetmeyi bırakın cidden...
"bum, bum, bum" diye bağırıyor salak salak.

Evrim finali sen yaparsın inşallah hadi bakalım.

Dokunulmazlığa asılıp 1 hafta ağlıyorlar...Ne acayip bir takım şu gönüllüler.

10-5 net aldı.....çok enteresan gerçekten. adamlar sadece dokunulmazlığa odaklı. ünlüler azala azala kaybolacaklar

Mert bilmiş bilmiş konuşuyor yine sinirlerim bozuldu...

Reactions: The_Erinch
Mertinde ne boş çenesi var abi...Adam iticilikte zirve yapıyor..Nasıl Sms de ilk 2 ye girdi halen anlamıyorum

Reactions: Emre Ozansoy
Mertinde ne boş çenesi var abi...Adam iticilikte zirve yapıyor..Nasıl Sms de ilk 2 ye girdi halen anlamıyorum
Birinci olmuş onu geç sen
Ersin'i geçmiş yani

Yunusemre'yi finale çıkartmak nedir? Hiç oynamamış Cemal'i çıkartmak da ayrı muhabbet. Vermek istiyorlar oyunu, eksilmek istiyorlar. Ama şansa kazanırlarsa aynı psikolojiyle devam edecekler. Nisa kazansın başka bişey istemiyorum final oyununda

Yunus Emre dedi zaten;"konsey görmek istiyorsunuz siz " diye... aslında içten içe istiyorlar ama aşırı largeeeee ünlüler ,"aaa lütfen siz alın" dedikleri için... yoksa nerede çokluk orada b.kluk ..bu heryerde doğru felsefedir.

Neticede sonra 1hafta açız diye ağlıyorlar.

Reactions: hayret bi şey
Takımın tek sevdiğim yanı bencte ne olursa olsun destek oluyorlar. Bu da takım demek aslında. Bu yüzden destekliyorum. Ama hep aynı kişilere yükleniliyor oyunlarda. Eksilmeleri gerek. Bu gidişle eksilmeyecekler gibi ama

İlayda'yı finale çıkartma muhabbetinin dönmesi kadar saçma bir şey görmedim ben.

Berkan ile Cemal'in konuşması iyi oldu bence, eğer bir aksilik olmaz ise birleşmeden sonra iyi anlaşırlar, tabi kalırlarsa.

Atış çok saçma, Berkan iyi attı yine.

Reactions: hayret bi şey