hayret bi şey
Emekli
Birinci olmuş onu geç senMertinde ne boş çenesi var abi...Adam iticilikte zirve yapıyor..Nasıl Sms de ilk 2 ye girdi halen anlamıyorum
Yunus Emre dedi zaten;"konsey görmek istiyorsunuz siz " diye... aslında içten içe istiyorlar ama aşırı largeeeee ünlüler ,"aaa lütfen siz alın" dedikleri için... yoksa nerede çokluk orada b.kluk ..bu heryerde doğru felsefedir.Birinci olmuş onu geç senErsin'i geçmiş yani
Yunusemre'yi finale çıkartmak nedir? Hiç oynamamış Cemal'i çıkartmak da ayrı muhabbet. Vermek istiyorlar oyunu, eksilmek istiyorlar. Ama şansa kazanırlarsa aynı psikolojiyle devam edecekler. Nisa kazansın başka bişey istemiyorum final oyununda
Takımın tek sevdiğim yanı bencte ne olursa olsun destek oluyorlar. Bu da takım demek aslında. Bu yüzden destekliyorum. Ama hep aynı kişilere yükleniliyor oyunlarda. Eksilmeleri gerek. Bu gidişle eksilmeyecekler gibi amaYunus Emre dedi zaten;"konsey görmek istiyorsunuz siz " diye... aslında içten içe istiyorlar ama aşırı largeeeee ünlüler ,"aaa lütfen siz alın" dedikleri için... yoksa nerede çokluk orada b.kluk ..bu heryerde doğru felsefedir.
Neticede sonra 1hafta açız diye ağlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?