TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ünlülerde Aycan ve Elif polemiği oldukça dikkat çekiciydi, bu olay burda kapanmaz bence.

Ben ikide birimi yaptım diyip geri çekilmek nedir? Takımına moral olmuyor bildiğin. Gönüllüler kaybetse de bu şekil konuşmuyorlar en azından arkadaşlarına.

• Beğendim
Reactions: dreamy
Dokunulmazlığa asılıp 1 hafta ağlıyorlar...Ne acayip bir takım şu gönüllüler.

10-5 net aldı.....çok enteresan gerçekten. adamlar sadece dokunulmazlığa odaklı. ünlüler azala azala kaybolacaklar

Mertinde ne boş çenesi var abi...Adam iticilikte zirve yapıyor..Nasıl Sms de ilk 2 ye girdi halen anlamıyorum
Birinci olmuş onu geç sen :D Ersin'i geçmiş yani :D

Yunusemre'yi finale çıkartmak nedir? Hiç oynamamış Cemal'i çıkartmak da ayrı muhabbet. Vermek istiyorlar oyunu, eksilmek istiyorlar. Ama şansa kazanırlarsa aynı psikolojiyle devam edecekler. Nisa kazansın başka bişey istemiyorum final oyununda :D

Birinci olmuş onu geç sen :D Ersin'i geçmiş yani :D

Yunusemre'yi finale çıkartmak nedir? Hiç oynamamış Cemal'i çıkartmak da ayrı muhabbet. Vermek istiyorlar oyunu, eksilmek istiyorlar. Ama şansa kazanırlarsa aynı psikolojiyle devam edecekler. Nisa kazansın başka bişey istemiyorum final oyununda :D
Yunus Emre dedi zaten;"konsey görmek istiyorsunuz siz " diye... aslında içten içe istiyorlar ama aşırı largeeeee ünlüler ,"aaa lütfen siz alın" dedikleri için... yoksa nerede çokluk orada b.kluk ..bu heryerde doğru felsefedir.

Neticede sonra 1hafta açız diye ağlıyorlar.

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Yunus Emre dedi zaten;"konsey görmek istiyorsunuz siz " diye... aslında içten içe istiyorlar ama aşırı largeeeee ünlüler ,"aaa lütfen siz alın" dedikleri için... yoksa nerede çokluk orada b.kluk ..bu heryerde doğru felsefedir.

Neticede sonra 1hafta açız diye ağlıyorlar.
Takımın tek sevdiğim yanı bencte ne olursa olsun destek oluyorlar. Bu da takım demek aslında. Bu yüzden destekliyorum. Ama hep aynı kişilere yükleniliyor oyunlarda. Eksilmeleri gerek. Bu gidişle eksilmeyecekler gibi ama :D

Berkan ile Cemal'in konuşması iyi oldu bence, eğer bir aksilik olmaz ise birleşmeden sonra iyi anlaşırlar, tabi kalırlarsa.

Atış çok saçma, Berkan iyi attı yine. :Z

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey