TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Cemal Can’ın gideceğini düşünmüyorum. Ama kalmaması daha hayırlı hem kendisi, hem de takımı için. Bu hallere düşmesi üzücü.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
TT olunca değil SMS alınınca elenmiyor...Bunu anlasa birde insanlar :)

Ama işte sosyal medya herşeye yön veriyor;Acun ona göre şekillendirir.

Ama Cemal Canı elemeye çalışmakta ne bileyim..çalışan parmak yaralandı diye kesmek gibi birşey..
Orada Ceyhun,Tayfun,Protein Tozu,Gizem falan varken.

TT olunca değil SMS alınınca elenmiyor...Bunu anlasa birde insanlar :)

Ama işte sosyal medya herşeye yön veriyor;Acun ona göre şekillendirir.

Ama Cemal Canı elemeye çalışmakta ne bileyim..çalışan parmak yaralandı diye kesmek gibi birşey..
Orada Ceyhun,Tayfun,Protein Tozu,Gizem falan varken.
TT olmasını sağlayan adamlar oy atıyor ama, bunu da unutmaman gerekir.

@hayret bi şey TT girmek zor birşey mi? Açarsan 10 tane fake hesap..herbirinden yaz dur... Ve bu arada her tweet atan sms atıyor diye birşey yok.
Yaaa arkadaşım demek istediğim bu adam genel olarak çok seviliyor. Sırf adı yazıldı diye itiraz twetleri atılmaya başlandı. Demek istediğim arkasında çok sağlam bir kitle var. O adada SMS atmaya değecek 1-2 kişi var onlardan birisi de Cemal Can. SMS'te ilk 2'de yer alır yine. Bir mucize olur 3. olur en kötü. TT olmak da öyle basit değil. Basarsın parayı TT olursun ama bu kadar kullanıcıdan twet geliyorsa bu bir başarıdır. Milyon takipçiye sahip instagram sayfaları bu adamı paylaşıyor, altında yazan destek yorumları da cabası. Boşuna polemik yapmayalım bence. Salı günü sms sonuçlarında görürüz sonuçları.

Yaaa arkadaşım demek istediğim bu adam genel olarak çok seviliyor. Sırf adı yazıldı diye itiraz twetleri atılmaya başlandı. Demek istediğim arkasında çok sağlam bir kitle var. O adada SMS atmaya değecek 1-2 kişi var onlardan birisi de Cemal Can. SMS'te ilk 2'de yer alır yine. Bir mucize olur 3. olur en kötü. TT olmak da öyle basit değil. Basarsın parayı TT olursun ama bu kadar kullanıcıdan twet geliyorsa bu bir başarıdır. Milyon takipçiye sahip instagram sayfaları bu adamı paylaşıyor, altında yazan destek yorumları da cabası. Boşuna polemik yapmayalım bence. Salı günü sms sonuçlarında görürüz sonuçları.
Dostum; adını ilk kez Survivor sayesinde duyduğum biri için polemiğe neden gireyim :) :) :)
Zaten Cemal Can giderse ayaklarına sıkar gönüllüler;işlerine gelir ünlülerinde.

Dostum; adını ilk kez Survivor sayesinde duyduğum biri için polemiğe neden gireyim :) :) :)
Zaten Cemal Can giderse ayaklarına sıkar gönüllüler;işlerine gelir ünlülerinde.
Niye gireyim diyorsun ama yazdığın mesajları görmüyorsun sanırım. Ben büyük bir fanı değilim ama ortada olan bir başarı varsa ve bu başarı da basite indirgeniyorsa savunurum sadece. Birde bunu anlasa insanlar vs yazmışsın. Komik yani...

Bu hafta için Yasak Elma'yı bıraktım. :F Oyunun ilk defa oynanması merak ettirici. :A Merak ettim oyunu. Umarım Yasak Elma'yı bıraktığıma değer. :D