Emre Ozansoy
Moderatör
Aldatılma doğruymuş Aycan o yüzden üzgünmüş
Kemalim yapmaz?@RevaN barış küfür etmez
Yarın mı acunun bashettiği olay acaba.
Kemalim yapmaz?@Dosi
Tamam arkadaşlar bir şey demiyorum. Ama sıradan bir Survivora bile objektif bakmamız gerekiyor. Her konuda bunu sağlayamazsak çok haksızlıklar yaparız.
Turabi ile Barışı bir tutmuyorum ama zamanında da Turabi böyle insanları etki altına almıştı. Hakana tekme atarken bile insanlar doğru yapmış diye onu savunuyordu.
Erkek-Kadın hakları beraber diye avaz avaz bağıran kadınlar Turabi tekme atınca, Turabiye SMS yapdırıyordular. Nerede şiddete karşı duruş? Nerede erkek-kadın eşitliği?
Sevdiği çocuk başkasına yar olmuş.Yani ne olmuş hiçbir şey anlamadım ben
O harflerden bu sonuç nasıl çıktı yaSevdiği çocuk başkasına yar olmuş.
Sevdiği çocuk başkasına yar olmuş.
O harflerden bu sonuç nasıl çıktı ya
SIRA | YARIŞMACI | PUAN |
---|---|---|
1 | Cemal Can Canseven | 17 |
2 | Nisa Bölükbaşı | 16 |
3 | Yasin Obuz | 15 |
4 | Sadık Ardahan Uzkanbaş | 10 |
5 | Aşkım Burçe Tunay | 9 |
6 | Yunus Emre Özden | 7 |
7 | Elif Yıldırım Gören | 7 |
8 | Berkan Karabulut | 5 |
9 | Evrim Keklik | 5 |
10 | Aycan Yanaç | 5 |
11 | Barış Murat Yağcı | 4 |
Aycanın da bu sabah bir videosunu izledim. Derya'ya durduk yere küfür ediyor.
Arkadaşım bu kadınlar küfür etmesin ya. Hatta erkekler de etmesin ama kadınların ağzına hiç yakışmıyor gerçekten.
Küfür - bir insanın düşüncesini kullanamadığı, luğatında laf olmadığında insanların sarıldığı "çok kolay" bir yol.
Herkesin ağzı var, herkes küfür biliyor. Ama kullanmak insanın kendi ahmaklığı. Demekki o kadar düşünemiyor ve cevap veremiyor ki, hazır küfüre yöneliyor.
Aycan'a hiç yakıştırmadım.
Herhalde orada küfür etmeden ayrılan bir Perviz oldu.
Zamanında Merve Aydın'ı da taktir eder ve bu yüzden severdim. Kızın ağzından bir kere bile küfür çıkmamıştı. Ama Nagihan sürekli küfürbaz ve dedikoducu biriydi. Atakan ile Ezgiye kulp takmıştı ama 2018'de Ademe demediğini bırakmamıştı.
Bu insanlar neden herşeyi çabuk unutuyor? 2016'da karakteri ortaya çıkan ve 2018'de çalışıp gelen kadını 2. Yaptılar.
Survivor sadece parkur mu? Biraz insanları da gözlemleyin ve doğru karar verin.
Ben Survivor izleyenleri in 80%'nin bu doğru gözlemi yapmadığından eminim.
işte tam bundan söz etmiştimKemalim yapmaz?@Dosi
Tamam arkadaşlar bir şey demiyorum. Ama sıradan bir Survivora bile objektif bakmamız gerekiyor. Her konuda bunu sağlayamazsak çok haksızlıklar yaparız.
Turabi ile Barışı bir tutmuyorum ama zamanında da Turabi böyle insanları etki altına almıştı. Hakana tekme atarken bile insanlar doğru yapmış diye onu savunuyordu.
Erkek-Kadın hakları beraber diye avaz avaz bağıran kadınlar Turabi tekme atınca, Turabiye SMS yapdırıyordular. Nerede şiddete karşı duruş? Nerede erkek-kadın eşitliği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?