SaçmalıkSurvivor yeni bölüm başlıyor. strajedi galiba acundan. atv den önce yeni bölüme girecek @Emre Ozansoy @Hachiko @eskici
İstemiyoruz onu
Hoşt Gizem’e laf yok.Rönesans tablosu gibi veee Gizem yoktam bir ütopya
@Çiğdem @Dosi @vadikızı @serhatt @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @Aserat @xBUGRAx @Silinmiş Üye @alperuz @Forumdash @The_Erinch @DarkLegenD @Özgür @Hachiko @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 78951
Abi sana Ezgi elenir demiştim, hatırlıyor musun
Sedef e benziyor Gizem sürekli kaybediyor haklısınHoşt Gizem’e laf yok.![]()
Sen yokken biz vardık beİstemiyoruz onu![]()
Güzellik açısından benziyor olabilir.Sedef e benziyor Gizem sürekli kaybediyor haklısın![]()
olmuşla ölmüşe çare yok
ayol bari özge ulusoy gibi olsaydı yarışırken frikik verseydi gizem bir işe yarardı o zaman şu günlerdeGüzellik açısından benziyor olabilir.![]()
Ne zaman olm... şimdi ben aslında öncedende burdaydım;senlede konuştuk ayağına yatıyorsun değil miAbi sana Ezgi elenir demiştim, hatırlıyor musun![]()
Ne varmış bu günlerdeayol bari özge ulusoy gibi olsaydı yarışırken frikik verseydi gizem bir işe yarardı o zaman şu günlerde@MasacRE @Sherlock @Bully @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Gizem mi Ezgi mi diye sormuştun, ben de Yunus Emre için 1 hafta bile barınamaz diyen Ezgi gider demiştimNe zaman olm... şimdi ben aslında öncedende burdaydım;senlede konuştuk ayağına yatıyorsun değil mi![]()
![]()
![]()
Ezginin elenmesine hiççççç elenmedim. Nötrdü zaten![]()
Şu devirde şortlar gördüğüne dua et Merve Aydın taytla yarıştı en son.ayol bari özge ulusoy gibi olsaydı yarışırken frikik verseydi gizem bir işe yarardı o zaman şu günlerde@MasacRE @Sherlock @Bully @DarkLegenD @Maskeli Fedai