SaçmalıkSurvivor yeni bölüm başlıyor. strajedi galiba acundan. atv den önce yeni bölüme girecek @Emre Ozansoy @Hachiko @eskici
İstemiyoruz onu
Hoşt Gizem’e laf yok.Rönesans tablosu gibi veee Gizem yok tam bir ütopya @Çiğdem @Dosi @vadikızı @serhatt @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @Aserat @xBUGRAx @Silinmiş Üye @alperuz @Forumdash @The_Erinch @DarkLegenD @Özgür @Hachiko @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 78951
Abi sana Ezgi elenir demiştim, hatırlıyor musun
Sedef e benziyor Gizem sürekli kaybediyor haklısınHoşt Gizem’e laf yok.
Sen yokken biz vardık be Virüs olmasa yarışmanın en büyük antisiydi şu anda kendisi @The_Erinchİstemiyoruz onu
Güzellik açısından benziyor olabilir.Sedef e benziyor Gizem sürekli kaybediyor haklısın
olmuşla ölmüşe çare yokSen yokken biz vardık be Virüs olmasa yarışmanın en büyük antisiydi şu anda kendisi @The_Erinch
ayol bari özge ulusoy gibi olsaydı yarışırken frikik verseydi gizem bir işe yarardı o zaman şu günlerde @MasacRE @Sherlock @Bully @DarkLegenD @Maskeli FedaiGüzellik açısından benziyor olabilir.
Ne zaman olm... şimdi ben aslında öncedende burdaydım;senlede konuştuk ayağına yatıyorsun değil miAbi sana Ezgi elenir demiştim, hatırlıyor musun
Ne varmış bu günlerdeayol bari özge ulusoy gibi olsaydı yarışırken frikik verseydi gizem bir işe yarardı o zaman şu günlerde @MasacRE @Sherlock @Bully @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Gizem mi Ezgi mi diye sormuştun, ben de Yunus Emre için 1 hafta bile barınamaz diyen Ezgi gider demiştimNe zaman olm... şimdi ben aslında öncedende burdaydım;senlede konuştuk ayağına yatıyorsun değil mi
Ezginin elenmesine hiççççç elenmedim. Nötrdü zaten
Şu devirde şortlar gördüğüne dua et Merve Aydın taytla yarıştı en son. Parlaklarınız da soyunamıyor şansınıza Ersin soyunuyor.ayol bari özge ulusoy gibi olsaydı yarışırken frikik verseydi gizem bir işe yarardı o zaman şu günlerde @MasacRE @Sherlock @Bully @DarkLegenD @Maskeli Fedai