Emre Ozansoy
Moderatör
Aynen o da vardısırt çantası ile sohbet etmişdi dimi
Krall Yaaa..Efsaneyi hatırlayalım...
40. saniyeden sonra.
Krall Yaaa..
Ardahan instagram'da 59k takipçisi vardı, Acun etiketledi 100k geçmiş.
Öyle deme, bir diyorlar anında 50k geliyor. Ben olsam bende derdim sürekli.Bu sene ki yarışmacıların Instagram ile derdi ne? Takipçi zaten geliyor.yok kullanıcı adı vermeler, yok takip edin demeler
Ardahan instagram'da 59k takipçisi vardı, Acun etiketledi 100k geçmiş.
Öyle deme, bir diyorlar anında 50k geliyor. Ben olsam bende derdim sürekli.
Yılmaz Morgül geçti bu yarışmadan yaaaa
Bu seneki yarışmacılar yaşadı, adamların takipçi sayıları çok ciddi bir şekilde yükseliyor. Geçen seneler böyle değildi, özellikle Cemal Can, Barış, Aycan, Nisa uçuyorlar, Evrim ve Berkan'da son günlerde çok iyi yükselmeye başladılar.Saniyede 2 - 3K takipçi geliyor.
Bu seneki yarışmacılar yaşadı, adamların takipçi sayıları çok ciddi bir şekilde yükseliyor. Geçen seneler böyle değildi, özellikle Cemal Can, Barış, Aycan, Nisa uçuyorlar, Evrim ve Berkan'da son günlerde çok iyi yükselmeye başladılar.
Gizem de yakında 100k olur.Geçen sene hiç öyle bir şey olmadı galiba.
Bu sene ciddi bir artış var, ayrıca hepsi için de ayrı TT çalışmaları düzenleniyor. Sosyal medyada baya destek veren kitleleri var.
Bu seneki yarışmacılar yaşadı, adamların takipçi sayıları çok ciddi bir şekilde yükseliyor. Geçen seneler böyle değildi, özellikle Cemal Can, Barış, Aycan, Nisa uçuyorlar, Evrim ve Berkan'da son günlerde çok iyi yükselmeye başladılar.
Bu sene izleyen çok ondandırGeçen sene hiç öyle bir şey olmadı galiba.
Bu sene ciddi bir artış var, ayrıca hepsi için de ayrı TT çalışmaları düzenleniyor. Sosyal medyada baya destek veren kitleleri var.
Gizem de yakında 100k olur.Sadece Elif ve Ezgi yükselemedi.
Ezgi aslında tam yükselişe geçti ama hesabı kapatıldı.Elif performans olarak iyi, ama hayranları hiç yok denilecek kadar az.
Ezgi neden yükselmedi bilmiyorum.
Gizem de sonuncu olmasına rağmen seviliyor yine de. 'F
Ezgi aslında tam yükselişe geçti ama hesabı kapatıldı.
Yazık oldu ama belki şu an 100k olurdu, ama şimdi 20-30'da kalacak.Kapatılması kötü almış, tekrar açtıktan sonra belli bir süre erişim sorunu da yaşıyor.
Ama onlar en azından tekrar açabiliyor.
Yazık oldu ama belki şu an 100k olurdu, ama şimdi 20-30'da kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?